Vul dit formulier in om uw geld terug te krijgen en neem contact op met MyChargeBack:


Om je geld terug te krijgen wanneer je bent opgelicht, is het belangrijk om eerst al het mogelijke bewijs verzamelen; hoe je bent opgelicht, dat je je geld terug wilt - en dit ook aan het bedrijf hebt gevraagd dat jou heeft opgelicht - en dat er niet is gereageerd op jouw verzoek tot teruggave.

Om schot in de zaak te krijgen, raden we je aan samen te werken met een expert op dit gebied, bij ons a ben je meer dan welkom. Probeer deze Engelstalige service.

Welke stappen moet je volgen om je geld terug te krijgen na oplichting?

Als je bent opgelicht door een broker (of investeringsmaatschappij) en je je geld wilt terugvorderen, kun je onze diensten inschakelen om jouw investering terug te vorderen. Onze professionals zullen je helpen gedurende het proces en je ondersteunen in de communicatie met de bank of entiteit - waarvan je het geld hebt verzonden - om het zo spoedig mogelijk terug te krijgen.

Uiteraard kun je het ook allemaal zelf doen, maar het is in dit geval zeer waarschijnlijk dat het terugvorderen van het geld niet succesvol zal zijn. We raden je daarom aan om een expert op dit gebied in te schakelen.

Krijg je geld terug - wij helpen je

Hoe krijg je je geld terug van een broker?

Om je geld terug te krijgen van een broker is het van belang te weten dat er een groot verschil is (bij het terugvorderen van ons geld) tussen gereguleerde en niet-gereguleerde brokers. Over het algemeen is het terugkrijgen van geld van een niet-gereguleerde broker heel lastig, omdat deze zich niet houden aan een reeks richtlijnen en wetten waaraan gereguleerde brokers wel moeten voldoen. Gaat het bij jou om een gereguleerde broker of een niet-gereguleerde broker?

Ook is het belangrijk om rekening te houden met de verschillende soorten regelgeving, er is zowel goede (landen als Spanje, Duitsland, Frankrijk, Italië, Portugal, Polen, Nederland, Australië, Zwitserland en Latijns-Amerikaanse landen als Argentinië, Colombia, Mexico , Ecuador, Peru, Chili) als slechte (landen als de Seychellen, Mauritius, Roemenië, Estland, Saint Vincent en de Grenadines, Britse Maagdeneilanden, Vanuatu – ook wel bekend als belastingparadijzen) regelgeving.

Als de broker goede regelgeving volgt, zal de terugbetaling over het algemeen gemakkelijker zijn. Dit soort brokers volgen namelijk bepaalde richtlijnen en wetten die hun klanten beschermen. Ook is het makkelijker om gegevens van dergelijke bedrijven te achterhalen.

Het proces, dat op een vereenvoudigde manier wordt uitgelegd, is: verzamel al het bewijs dat we zijn opgelicht, dien een klacht in bij de bank of kaartuitgever, betalingsverwerker of afhankelijk van hoe we het geld hebben verzonden, meestal bank- of creditcard of bankpas .

Het door jou verstuurde geld blijft in het bezit van de bank, waardoor er geanticipeerd kan worden wanneer er bewijs wordt geleverd van bijvoorbeeld fraude. Als er wordt bewezen dat er sprake is van oplichting, kan het geld worden teruggevorderd. De bank is hier namelijk verantwoordelijk voor.

Hoe krijg je je geld terug van een niet-gereguleerde broker?

Niet-gereguleerde brokers zijn bedrijven die, zoals hun naam aangeeft, geen enkele vorm van regulering hebben. Ze hebben dan ook geen toestemming om met jouw geld zaken te doen of dit überhaupt te ontvangen.

Kijken we bijvoorbeeld naar het Verenigd Koninkrijk, dan moet een broker die met klanten uit het VK wil werken, beschikken over de autorisatie en regulering door de Britse toezichthouder: de FCA (Financial Conduct Authority).Als het betreffende bedrijf niet door deze partij is geautoriseerd, spreken we van een niet-gereguleerde (en dus illegale!) broker.

Voordat we uitleggen hoe je je geld van een niet-gereguleerde broker kunt terugvorderen, is het belangrijk dat je weet dat – vóórdat je investeert – je je moet realiseren dat je (eventueel) zaken gaat doen met een onveilig bedrijf. Eigenlijk zou je moeten vermijden om met een dergelijk bedrijf in zee te gaan, hetzij omdat je iets vreemds opmerkt, iets dat niet veilig lijkt of om welke reden dan ook.

Hoe u uw geld terugkrijgt van een niet-gereguleerde makelaar?

Als je je in een situatie bevindt waarin je al geld naar de broker hebt overgemaakt en je vervolgens hebt gemerkt dat het (mogelijk) oplichting is, kunt je het beste een expert op dit gebied inschakelen; dat kan via deze CAPITAL CLAIM service – CHARGEBACK. Probeer deze Engelstalige service.

In het makkelijkste geval vraag je geld terug aan de broker/oplichter. In veel gevallen zal je verzoek worden genegeerd. Neem dan direct contact op met je bank of kredietverstrekker en leg de situatie uit; je hebt geld overgemaakt naar een oplichter en wilt nu je geld terugvorderen. Geef duidelijk aan dat je het slachtoffer van oplichting/fraude bent.

Het geld wordt dan, als het proces goed wordt uitgevoerd, "bevroren" of "geblokkeerd" totdat de bank beslist wat te doen. Het is uiterst belangrijk om te bewijzen dat je daadwerkelijk bent opgelicht, alleen hierdoor is het mogelijk om je geld terug te krijgen.

Ook belangrijk om te weten is dat ‘tijd’ in dit geval cruciaal is. Houd er rekening mee dat je meer kans hebt op een succesvolle terugbetaling als er niet te veel tijd overheen gaat..

Hoe herken je een niet-gereguleerde broker?

Kenmerken waaraan niet-gereguleerde brokers zijn te herkennen, zijn o.a.:

 • Ze zijn gevestigd in minder bekende landen of landen die als belastingparadijs worden beschouwd. Voorbeelden hiervan zijn o.a. Anguilla, Antigua en Barbuda, Bulgarije, Dominica, Estland, Kaaimaneilanden, Marshalleilanden, Britse Maagdeneilanden, Mauritius, Nevis, Saint Kitts en Nevis, Saint Vincent en de Grenadines, Seychellen en Vanuatu.
 • Er is regelgeving, maar deze wordt niet zo belangrijk gevonden, voorbeelden hier van zijn landen/staten als Cyprus, Britse Maagdeneilanden, Mauritius, Malta, Saint Vincent en de Grenadines, Seychellen en Vanuatu.
 • Ze liegen over hun locatie en/of voorwaarden
 • Ze geven geen belangrijke informatie over zichzelf, zoals locatie, voorwaarden en het bedrijf waartoe ze behoren
 • Ze vallen hun klanten lastig met telefoontjes
 • Ze VERZEKEREN je dat het niet uitmaakt als je geen ervaring hebt met investeren of beleggen, door hun expertise kan je toch geld verdienen
 • Ze verzekeren je dat ze gebruikmaken van een geautomatiseerd systeem waarmee je geld kunt verdienen
 • Er wordt druk uitgeoefend om te investeren
 • Ze zijn geïnteresseerd en willen details weten over je privéleven, om hierdoor vertrouwen en vriendschap te bewerkstelligen
 • Je hebt een online formulier ingevuld om informatie te ontvangen en nu word je gebeld door vele bedrijven die hun diensten willen aanbieden. Vaak wordt er gebeld met internationale nummers
 • Ze moedigen je aan om een lening af te sluiten of geld van vrienden/familie te lenen
 • Ze beloven een zeer hoog rendement op korte termijn
 • Ze willen dat je geld stuurt in crypto (zoals Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, etc.)
 • Ze raken gefrustreerd als je vraagt naar de voorwaarden of de locatie waar het bedrijf zich bevindt
 • Ze raken gefrustreerd als je naar informatie omtrent negatieve recensies over het bedrijf vraagt

Hoe krijg je je geld terug van een gereguleerde broker?

Wanneer je je geld wilt terugvorderen van een gereguleerde broker, is dit in veel gevallen gemakkelijker; er zijn veel meer gegevens bekend en deze partij dient te handelen volgens regels en wetten van het betreffende land. Het is daardoor een groot verschil met niet-gereguleerde brokers, waarvan vaak weinig gegevens bekend zijn en zich niet houden aan bepaalde regelgeving.

makelaarzwendel hoe u een klacht over geldzwendel kunt herstellen

Of het nu om een gereguleerde broker gaat of niet, de procedure voor terugvordering van geld is vergelijkbaar: er moet een vordering worden neergelegd bij het bedrijf of entiteit waar het geld naar overgemaakt is. Om tot succesvolle terugbetaling te komen, moet worden bewezen dat er sprake is van oplichting.

Conclusie

Dagelijks ontvangen we vele berichten van klanten van brokers of investeringsmaatschappijen die helaas hun geld zijn kwijtgeraakt door leugens, bedrog en manipulatie

Elke dag lezen we honderden berichten van mensen die zich in een zeer benarde situatie bevinden, dit baart ons grote zorgen. We gaan altijd op zoek naar een oplossing om onze websitebezoekers zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Zo zijn we gekomen tot een lijst van 8000 beoordelingen van brokers van over de hele wereld uit alle hoeken van de wereld.

In dit artikel hebben we uitgelegd wat de beste manier is om je geld terug te vorderen van een broker. We weten dat dit proces zeer frustrerend en vermoeiend is, en raden daarom altijd aan om - vóórdat je ergens in investeert - zelf te onderzoeken, de tijd te nemen, er goed over na te denken en er vooral rekening mee te houden dat je je geld kunt verliezen, aangezien in de wereld van investeren een groot deel van de investeerders uiteindelijk hun geld verliest.

Slechts enkelen - degenen met de nodige kennis en ervaring - kunnen echt geld verdienen door te investeren.

FAQ – Veelgestelde vragen

Wat is een terugvordering?

Terugvorderen houdt in dat een bepaald geldbedrag wordt teruggehaald d.m.v. een geschil of klacht die (meestal) wordt ingediend door de persoon die het geld heeft overgemaakt. 

Aan welke regelgeving moeten brokers zich houden?

Brokers zijn gebonden aan een reeks regels, maatregelen en richtlijnen die moeten worden gevolgd om klanten te beschermen. Hoe serieuzer een broker omgaat met deze regelgeving, hoe beter hun klanten worden beschermd.

Wat is een niet-gereguleerde broker?

Dit betreft een broker die geen vergunning heeft om zijn diensten aan te bieden, en ook geen regels of wetten naleeft. De klant wordt hierdoor zeer matig beschermd. Niet-gereguleerde brokers vormen een hoog risico en worden als onveilig beschouwd.

Hoe weet ik of ik Mexico te maken heb met een gereguleerde broker?

Bekijk de website van de betreffende broker en ga op zoek naar een sectie waar de regulering van de diensten wordt toegelicht. Hier moet ook een reguleringsnummer en de naam van de toezichthouder van de broker worden genoemd. Controleer deze gegevens vervolgens op de officiële website van de toezichthouder, voor Mexico is dit het CNBV.

Wat is een scam broker of boiler room?

Dit is een bedrijf dat zich bezighoudt met online investeringen, maar hier geen enkele vorm van autorisatie heeft of regelgeving volgt.

Wat is een pirate broker?

Dit is een scam broker, meestal niet-gereguleerd (en niet geautoriseerd om klanten te accepteren en activiteiten uit te voeren) die zijn klanten bedriegt en hun geld afhandig maakt.

2.370 reacties op «Hoe krijg je je geld terug als je opgelicht bent?»

 1. Martin Bioletti antwoord

  Hallo. Ik probeer geld op te nemen bij Global Market Index Limited (GMI) en zij willen mij elke dag een andere belasting in rekening brengen. Sommigen van hen vertellen me dat ze restitueerbaar zijn.
  Akkoord? Ik moet de mening van anderen weten. Bedankt

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Martin, alle belastingen die ze je vertellen zijn vals, ze verzinnen ze zodat je meer geld bijdraagt ​​en uiteindelijk geven ze je nooit iets terug, deze makelaar is vanaf het begin ontworpen om klanten aan te trekken en zoveel mogelijk van te stelen hen.

   Als u zich opgelicht voelt en uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Piero antwoord

  Investax.com: dit was het moment waarop een verhaal over €250 “opende”. Omdat ik contact heb opgenomen met een zogenaamde makelaar, zoals Nicola, die AnyDesk op mijn pc heeft geïnstalleerd om mij te begeleiden en mij heeft verteld dat hij mij heeft laten zien dat hij dankzij gepaste handelingen een garantie heeft gekregen van ongeveer $ 85. Als ik je vertel dat ik je heb verteld dat ik contact met je heb opgenomen vanuit het financiële kantoor, naast wat ik heb, zal mijn account, dankzij de hele groei van de BTC, worden uitgegeven van ongeveer €330 tot nog eens €1700, totdat ik mijn account heb verkocht. twee tarieven. Een “spiegeltransactie” van waaruit ik een BTC-portemonnee importeerde die ik erg moeilijk vond.
  Het is niet nodig dat u een opdracht krijgt.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Piero, bedankt voor het schrijven over Investax. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *