✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U moet NIET investeren in Capital ex Pro. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten wij u essentiële informatie zien over Capital ex Pro en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitekapitaalexpro.co | capitalexpro.com
🏠 vennootschap*Kapitaal ex Pro
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresCanadaplein 1,
Londen E14 5AX, Verenigd Koninkrijk

⚠️ Capital ex Pro is eigendom van Capital ex Pro, het bedrijf is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, potentieel gevaarlijk voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we verder met het analyseren van de accounttypen die door Capital ex Pro worden aangeboden. In dit geval zien we dat het geen accounttypen aanbiedt.

Informatie op internet

Capital ex Pro-website

Capital ex Pro biedt een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en -analyse, economische kalender, activacalculator, live grafieken, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

+442033768573 Ondersteuning
+442033767339 Handel

???? Eindwaardering van Kapitaal ex Pro ????

Eindelijk, en in een paar woorden, Onze aanbeveling is: INVESTEER NIET MET Capital ex Pro.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over Capital ex Pro:

Datum Update nieuws
september 2023Klacht tegen Capital ex Pro de financiële toezichthouder FCA

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8636″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Capital ex Pro.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Capital ex Pro

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u kapitaal ex Pro rapporteert

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Capital ex Pro rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Capital ex Pro een oplichterij – is het een oplichterij?

Ja, wij zijn van mening dat Capital ex Pro oplichting is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeiden dat ze hun kapitaal niet konden opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is Capital ex Pro betrouwbaar?

Nee. Capital ex Pro is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Capital ex Pro?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Capital ex Pro?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

16 reacties op «Is Capital ex Pro oplichterij? Meningen»

 1. Joaquin antwoord

  Wat mij merkwaardig lijkt (om het niet anders te noemen) is dat duidelijk wordt gezien dat het een oplichtingsbedrijf is en dat de overheden er niet de hand aan krijgen. Vaak denk ik dat de regeringen zelf een oogje dichtknijpen omdat ze er op de een of andere manier voordeel uit halen, omdat ik het anders niet kan verklaren.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Joaquin, een overheid treedt niet op als er niet veel klachten zijn, daarom is het belangrijk dat elk van de opgelichte mensen een klacht indient bij de lokale politie, op een gegeven moment zullen wij hun locatie vinden en zullen zij alle schade vergoeden veroorzaakt.

   Groeten.

 2. Joaquin antwoord

  Ze vertelden me dat ik 250 euro moest storten en ze gaven me nog eens 50 euro.
  Toen zeiden ze dat ik een lening moest afsluiten (waarvan ik er al meerdere heb) om 6000 euro te krijgen en die te beleggen. Godzijdank heb ik ze niet zover gekregen dat ze mij die nieuwe lening van 6000 euro gaven.
  Ze blijven me bellen op mijn mobiele telefoon om geld te krijgen, en hoe vaak ik ook zeg dat ik dat niet kan, ze worden boos, geweldig.
  Bovendien heb ik al vele malen geprobeerd die 250 euro op te nemen, maar het is nutteloos, de operatie blijft hangen.
  Kortom, uiteindelijk ben ik 250 euro kwijtgeraakt (wat vanwege mijn economische situatie veel geld is), zonder dat ik het op enigerlei wijze heb kunnen terugkrijgen en dankbaar dat het geen 6000 euro was.
  Het zijn oplichters.
  Een groet.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Joaquin, Ze proberen je altijd op te lichten, ze geven je je geld niet terug, betalen niets wat ze je vertellen, je bent in de handen van criminelen. Bedankt voor het schrijven over Capital ex Pro. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 3. Pablo Alejandro Donato Quiñoa antwoord

  Hallo, goedemorgen, na het lezen van deze recensies kan ik er zeker van zijn dat ik slechts een investering van € 200 heb gedaan, wat het minimum was dat ze vroegen om te kunnen starten. Ik had het veel erger kunnen doen. Na het openen van de rekening neemt een financieel adviseur, de heer Pedro Chinaa, contact met mij op +44 7733 054687, altijd van plan mij te helpen het platform te gebruiken en geld te genereren. Nadat ik wat winst heb gemaakt, vraag ik hem om geld op te nemen en daar vertelt hij mij dat wat ik in werkelijkheid opende een ‘educatieve’ rekening was. Om echt met valuta te kunnen werken, moest ik € 1500 storten om een ​​echte rekening te openen. Maar als ik wilde, kon ik doorgaan met mijn educatieve rekening door maandelijks een klein bedrag op te nemen. Ze lieten me € 50 opnemen en niets meer, waarbij ze er voortdurend op aandrongen een rekening te openen met € 1500. Wanneer bij de aan- en verkoop van cryptocurrency mijn winst stijgt tot € 3000, begin ik ze onder druk te zetten om mij geld op te laten nemen, ja, nee, opnieuw met de educatieve rekening totdat meneer Pedro Chinaa, aangezien hij zag dat ik dat niet zou doen gaf 1500 dollar uit en zei: "We hebben niets meer om over te praten", onderbrak hij me en verwijderde de hele Telegram-gespreksgeschiedenis. Dat is waar het allemaal eindigt. Ik ben dus maar €150 kwijt, dat is niet veel, maar ik hoop dat dit iemand anders helpt om twee keer na te denken voordat hij in dit nepbedrijf investeert.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Pablo Alejandro, Ze proberen je altijd op te lichten, ze geven je je geld niet terug, betalen niets wat ze je vertellen, je bent in de handen van criminelen. Bedankt voor het schrijven over Capital ex Pro. Deze makelaar wordt momenteel beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 4. FABI antwoord

  ZE VERMELDEN NIET WAAR HUN KANTOREN ZIJN GEVESTIGD, VANAF HET EERSTE MOMENT IS ALLES ONTWORPEN OM UW GELD TE STELEN EN DAN KUNT U ZE NIET VINDEN. WEES ZEER VOORZICHTIG MET HEN. IK VERTEL U UIT EIGEN ERVARING DAT WANNEER U UW KAPITAAL WILT TERUGTREKKEN, ZIJ ALLES VAN U ZULLEN STELEN.

  GROETEN

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo FABI, ze proberen je op te lichten, ze geven je je geld niet terug, betalen niets wat ze je vertellen, je bent in de handen van criminelen. Bedankt voor het schrijven over Capital ex Pro. Deze makelaar wordt momenteel beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 5. Anoniem antwoord

  Wantrouwen jegens Capitalexpro

  Goedemorgen, Ik heb kapitaal dat is gegenereerd na een investering van meer dan € 20.000 in Capitalexpro en ik ben van plan een transactie uit te voeren van ongeveer € 100.000, wat minder is dan het beschikbare kapitaal. Ik heb erom gevraagd en ze vertellen me dat om dit te kunnen doen Ik moet in de bestemmingsportefeuille 26% van het op te nemen kapitaal hebben. Is dit normaal?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Anoniem, Ze proberen je op te lichten, ze geven je je geld niet terug, betalen niets wat ze je vertellen, je bent in de handen van criminelen. Bedankt voor het schrijven over Capital ex Pro. Deze makelaar wordt momenteel beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 6. Luis antwoord

  Dit bedrijf betaalt niet. Mijn man is opgelicht, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Luis, bedankt voor het schrijven over Capital ex Pro. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

   • Anoniem 79

    Hallo, ik ben een klant van ex pro capital, momenteel vertellen ze me dat ze rekeningen moeten sluiten en daarvoor moet ik geld van mijn rekening betalen om de voordelen te ontvangen. Ik heb dit geweigerd, ze vertellen me dat ik niet bereid was te investeren en ze dreigen me met belastingen. Al die tijd heb ik niets van de ex pro kapitaalrekening opgenomen. Wat gebeurt er als ik de dingen laat zoals ze zijn en er niet meer tegen praat?
    groeten

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Anoniem, Ze proberen je altijd op te lichten, ze geven je je geld niet terug, betalen niets wat ze je vertellen, je bent in de handen van criminelen. Bedankt voor het schrijven over Capital ex Pro. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

    Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

    Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

    Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

    Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

    Groeten.

   • Anoniem79

    Hallo, ik ben een klant van ex pro capital, momenteel vertellen ze me dat ze rekeningen moeten sluiten en daarvoor moet ik geld van mijn rekening betalen om de voordelen te ontvangen. Ik heb dit geweigerd, ze vertellen me dat ik niet bereid was te investeren en ze dreigen me met belastingen. Al die tijd heb ik niets van de ex pro kapitaalrekening opgenomen. Wat gebeurt er als ik de dingen laat zoals ze zijn en er niet meer tegen praat?
    groeten

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Anoniem, Ze proberen je altijd op te lichten, ze geven je je geld niet terug, betalen niets wat ze je vertellen, je bent in de handen van criminelen. Bedankt voor het schrijven over Capital ex Pro. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

    Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

    Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

    Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

    Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

    Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *