✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in Alpha Capital. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over Capital Alpha zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitekapitaal-alpha.co – cfd.capital-alpha.co
🏠 vennootschap*vermeldt het niet
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 Adresvermeldt het niet

⚠️ Capital Alpha vermeldt niet wie de eigenaar is, het bedrijf vermeldt niet waar het zich bevindt, potentieel gevaarlijk voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu zullen we de soorten accounts analyseren die door Capital Alpha worden aangeboden, in dit geval zien we dat het 5 verschillende soorten accounts biedt:

Account typeMinimale eerste storting
TRIAL€ 250
CLASSIC€ 1,000
GOUD (POPULAIR)€ 25,000
PLATINUM€ 100,000
VIP€ 500,000

Informatie op internet

Capital Alpha-website

Capital Alpha geeft een basisuitleg van de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en analyse, economische kalender, activacalculator, live grafieken, woordenlijst, echt niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

Op dit moment hebben we geen telefoonnummers gevonden.

???? Alpha Capital Eindwaardering ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET MET Capital Alpha.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over Capital Alpha:

Datum Update nieuws
Maart 2023We ontvangen een groot aantal berichten van Capital Alpha-klanten die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.
september 2023Klacht tegen Capital Alpha van CNMV.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”7368″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Capital Alpha.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door Alpha Capital

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe Alpha Capital te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Capital Alpha rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Capital Alpha oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat Capital Alpha oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is Capital Alpha betrouwbaar?

Nee. Capital Alpha is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Alpha Capital?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Capital Alpha?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

12 reacties op «Is Alpha Capital oplichterij? Opinies van 2023»

 1. Josep antwoord

  Als u dit geld heeft belegd, moet ik u helaas vertellen dat u het al kwijt bent.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Josep, helaas heb je gelijk, maar het kan worden hersteld via onze chat. Neem contact op zodat ze je kunnen bellen en je zaak kunnen beoordelen. Laat ze je geld niet houden.

   Groeten.

 2. Ivan antwoord

  Als het oplichterij is, heb ik me in ieder geval gerealiseerd dat dit komt door de eerste € 250,- in te zetten, nu blijven ze me verschillende nummers bellen, ze willen natuurlijk meer, ze hielden van het gemakkelijke geld.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ivan, bedankt voor het schrijven over Capital Alpha. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 3. FM antwoord

  Hallo allemaal.

  Ik moet erop wijzen dat als je op internet naar Alpha Capital zoekt, er veel zijn, zoals groep, partners, VK, enz., enz...
  Ik verwijs hier naar degene die mij heeft opgelicht, SPECIFIEK:

  Alpha Capital Partners LLP. Reg: OC324895.
  https://cfd.capital-alpha.co
  [e-mail beveiligd]
  Nicolas Bernard

  Op 06 augustus 2023 vond ik advertenties op internet over hoe je kunt beleggen en extra inkomsten kunt krijgen. Ik nam contact met hen op, het bedrijf Alpha Capital Partners LLP, via een persoon genaamd “Nicolas Bernard” en zij openden een rekening voor mij op hun investeringsplatform. Ze vroegen mij om 250 euro te storten om het account te starten en te activeren, maar later vroegen ze mij om steeds meer bedragen. Na een paar dagen vroegen ze me een lening te openen om het investeringsbedrag te vergroten en zo de winst te verbeteren, maar logischerwijs werd alles erger. Uiteindelijk sloot ik mijn verliezende posities en verliet de rekening zonder investeringen, maar om al het geld dat ik op de rekening had terug te krijgen, moest ik 20% van het op te nemen bedrag betalen aan GOV.UK (hmrc) in BTC BITCOINS en zij gaven Ik had de deadline dat als ik niet binnen een week zou betalen, ze het bedrag met % zouden verhogen. Logischerwijs weigerde ik dit te doen en zij blokkeerden het geld dat ik op mijn makelaarsrekening had, zonder het te ontvangen totdat ik meer geld stortte. Daarna heb ik aangifte gedaan bij de Nationale Politie en zij vertelden mij dat het oplichterij was en dat er al klachten waren over hetzelfde geval in Spanje.

  Ik moet aangeven dat alles in orde leek, de persoon (handelaar) die mij adviseerde nam elke dag contact met mij op, en hij gaf aan en legde mij uit hoe het met de markt ging en hij opende operaties voor mij en ik kon dergelijke operaties zien en hoe de grafieken en alles werkte als een normale makelaar, de website is zeer succesvol. Het viel mij op dat alles erg ondoorzichtig was, er was nauwelijks informatie op internet, van de website, van de makelaar, en de persoon die mij adviseerde was heel beleefd en normaal. Ik zocht hem op sociale netwerken en op internet en kon niets over hem of de makelaar vinden. Ik had veel soorten alfakapitaal, zoals groep, VK, sl, enz... maar er was niets over Partners LLP en hij vertelde me waar zijn bedrijf de audits had, maar het bleek van een bedrijf te zijn met slechts 2 werknemers en belachelijke economische cijfers. Vanaf het begin trok de uitbreiding van het Alpha Capital Broker-platform mijn aandacht (https://cfd.capital-alpha.co) blijkbaar in Colombia. Ik vroeg het aan de handelaar en hij vertelde me dat hij het niet wist en dat de webhosting tegenwoordig overal kan zijn. Ik heb er dan ook niet veel aandacht aan besteed. Ook stuurde de persoon die als handelaar optrad mij zijn Amerikaanse paspoort vanuit de VS om mijn vertrouwen te winnen, maar ik neem aan dat het vals was. Aan de handelaar die op WhatsApp steeds op mij reageert alsof hij het niet wist of er iets van merkte. Ik heb ook een klacht ingediend bij GOV.UK hmrc en ook bij de UK Action fraude Britse politie. Tot op de dag van vandaag wordt mijn geld nog steeds vastgehouden in ik weet niet waar.

  INVESTEER HIER NIET.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo FM, bedankt voor het schrijven over Capital Alpha. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 4. Bedrogen antwoord

  Ze bieden hetzelfde als alle makelaars die je uiteindelijk oplichten, hoge rendementen en als ze je al hebben opgejaagd omdat je een goede hoeveelheid geld hebt geïnvesteerd, ben je verloren, ze zullen het nooit aan je teruggeven!!! Het zijn dieven die in eerste instantie aardig tegen je praten, maar met de bedoeling alles te stelen!!!!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Swindled, bedankt voor het schrijven over Capital Alpha. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 5. Joseph Eduard F. antwoord

  Dit bedrijf is niet te vertrouwen. Ik verzeker je, ik probeer me nog steeds terug te trekken en ik kan het niet, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo José Eduardo F., bedankt voor het schrijven over Capital Alpha. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 6. PETER FC antwoord

  Goedemorgen. Ik ben begonnen met werken met deze website capital-alpha .co/Home.html en ik weet niets over de betrouwbaarheid ervan, weet jij er iets over? Ze bieden me aan om operaties uit te voeren met het geld dat ik heb ingevoerd (€ 5.250) en ze geven wat winstgevendheid, beginnen met € 250 en sturen ze vervolgens de € 5.000 die ze me hebben gegeven een winstgevendheid in 3 operaties van bijna € 1.700, ze hebben een hefboomwerking van 1:10, ze vertelden me hoeveel ik zou willen terugkrijgen en ik vertelde hen dat ik niets wilde terugkrijgen dat ik op de rekening had achtergelaten, ze stonden erop en ze stortten € 200, ik heb € 7.650 bij hen , Ik heb ze niet gevraagd om het in te trekken, maar ik weet niet of ik er goed aan doe ze te vertrouwen. Wat kun je over hen te weten komen? BEDANKT.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo PEDRO, bedankt voor het schrijven over Capital Alpha. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *