✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf ByDzyne is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie over ByDzyne zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitebydzyne.com
🏠 vennootschapDoorDzyne, Inc
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd] - [e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresOnbekende
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 30 december 2018
BedrijfstypeMarketingbedrijf op meerdere niveaus

Bedrijf: ByDzyne is eigendom van ByDzyne, Inc.

locatie: Dit bedrijf is gevestigd in de Verenigde Staten.

Wat is ByDzyne?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen ByDzyne is een e-commerceplatform dat Multi-Level Marketing-strategieën toepast. Ze bieden geautomatiseerde beleggingen

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

ByDzyne-website

Hier laten we u een screenshot zien van de ByDzyne-website, namelijk bydzyne.com. De opname is gemaakt in November van 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– We hebben het volgende telefoonnummer gevonden: 1 (307) 429-0799

– We hebben de volgende e-mails gevonden: [e-mail beveiligd] - [e-mail beveiligd]

* ByDzyne-regulering

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

Dit bedrijf plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie; Er wordt absoluut niets vermeld over de regelgeving ervan. Wat doet ons dit denken? We hebben het over een niet-gereguleerd bedrijf. Wat betekent het? Dit betekent dat klanten en al hun geld geen enkele vorm van bescherming genieten. Dat wil zeggen: als het bedrijf slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

???? DoorDzyne Eindbeoordeling ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van ByDzyne en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Het bedrijf is gevestigd in de Verenigde Staten.

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Daarnaast heeft het bedrijf piramidale kenmerken, wees voorzichtig.

Ze bieden rendementen die zo hoog zijn dat we denken dat ze vals zijn.

Ze zijn aan de kaak gesteld door de financiële toezichthouder van Ecuador.

Het viel ons op dat het bedrijf blijkbaar gelinkt is aan oplichtingsbedrijven of bedrijven met een zeer slechte reputatie.

Het is een bedrijf dat geautomatiseerde investeringen aanbiedt, iets dat als mogelijk oplichterij wordt beschouwd. Wees alstublieft heel voorzichtig.

Waarschuwing over ByDzyne:

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het overwegen van deelname aan het e-commerceplatform DoorDzyne. Er zijn online talloze zorgen en klachten over het multi-level marketingmodel, waarmee vergeleken is piramidespelen. Deze regelingen brengen vaak aanzienlijke financiële risico's met zich mee voor de deelnemers, net zoals de beloningsstructuur dat kan richt u meer op het onboarden van nieuwe leden dan op het verkopen van daadwerkelijke producten. Voordat u zich ertoe verbindt DoorDzynewordt aanbevolen om de ervaringen van andere gebruikers grondig te onderzoeken en in overweging te nemen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen en mogelijke negatieve financiële gevolgen kunt voorkomen.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

Videoreview van ByDzyne

updates

Nieuws over ByDzyne:

Datum Update nieuws
april 2022Klacht tegen ByDzyne van financiële toezichthouder: Superintendency of Banks (Financial Regulator van Ecuador).
oktober
2022
ByDzyne is gekoppeld aan FxBit Kapitaaleen bedrijf met een slechte reputatie. WIJ STELLEN UITERST VOORZICHTIG VOOR!.
juli 2023Volgens ontvangen berichten zijn mensen die aan ByDzyne zijn gekoppeld: ”VOLGENS SRI DATA – RUC: 179310377400 – Bedrijfsnaam: BYDZYNE ECUADOR SAS – Wettelijke vertegenwoordiger: RAMOS CASTILLO OSWALDO MANUEL met identificatienummer: 1708440787 – Adres: 1.- PICHINCHA / QUITO / MARISCAL SUCRE / DIEGO DE ALMAG RO E7 -59 EN LUIS CORDERO 2.- PICHINCHA / QUITO / AV. COLON EN DIEGO ALMAGRO (LAS TORRES DE ALMAGRO) KANTOOR 42A VERDIEPING: PB.

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”1280″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking over uw ervaring met ByDzyne achterlaten.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door ByDzyne

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe te rapporteren doorDzyne

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor ByDzyne?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik ByDzyne melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is ByDzyne betrouwbaar?

Nee. ByDzyne is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) heeft geen enkele vorm van regelgeving 2) Het bedrijf heeft piramidale kenmerken; het vermeldt rendementen die zo hoog zijn dat wij denken dat ze niet waar zijn

Hoe krijg je geld terug van ByDzyne?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

147 reacties op «ByDzyne: Mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. naam antwoord

  Rapporteer aan ByDzyne.com

  Ik wil het bedrijf ByDzyne.com rapporteren

  Voor het inzamelen van geld met leugens

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo, het zou geweldig zijn als je andere toekomstige slachtoffers zou kunnen helpen om niet in de val te lopen door uit te leggen hoe ByDzyne je heeft bedrogen en als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *