✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in Broker Group. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over Broker Group zien en vertellen we u waarom we tot een dergelijke conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitemakelaar-groep.com
🏠 vennootschap*Broker Groep B.V
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformMetatrader
📌 AdresAvenue Perez, Azuero BC Panama,
Republiek Panama

⚠️ Broker Group is eigendom van Broker Group Ltd, het bedrijf bevindt zich in Panama, een potentieel gevaarlijk belastingparadijs voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu zullen we de soorten rekeningen analyseren die worden aangeboden door Broker Group, in dit geval zien we dat het geen soorten rekeningen aanbiedt.

Informatie op internet

Website van de makelaarsgroep

Broker Group geeft een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en -analyse, live grafieken, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

Op dit moment hebben we geen telefoonnummers gevonden.

???? Eindwaardering makelaarsgroep ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET BIJ Broker Group.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

Videobeoordeling van de makelaarsgroep

updates

Nieuws over Broker Group:

Datum Update nieuws
januari 2023We ontvangen een groot aantal berichten van klanten van Broker Group die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.
februari 2023Het bedrijf Broker Group is gelinkt aan Omega ProEen bedrijf met een slechte reputatie. WIJ STELLEN VOORZICHTIGHEID AAN!.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”6072″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Broker Group.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door Broker Group

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe makelaarsgroep te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Broker Group rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Broker Group oplichterij - is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat Broker Group oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is Broker Group betrouwbaar?

Nee. Broker Group is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terug te vorderen van Broker Group?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Broker Group?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

17 reacties op «Is Broker Group oplichterij? Opinies van 2023»

 1. PABLO antwoord

  Goedemiddag, ik heb mijn geld terug kunnen krijgen, heel erg bedankt. Als ik zoveel negatieve opmerkingen zie en bij twijfel, is het het beste om geld op te nemen, ik had veel wendingen maar uiteindelijk kon ik het doen, aangezien het een bedrijf is zonder regelgeving, moet je voorzichtig zijn zoals ze aanbevelen. Bedankt vrienden en SD's.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Pablo, FANTASTISCH !!!, wat een plezier schenk je ons, nog een die het heeft bereikt, als je vanaf nu besluit te investeren, onderzoek dan de makelaars voordat je de kaart doorgeeft, je vindt ze allemaal op onze website, lees de beoordeling en de opmerkingen die u vindt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

  • Heldere ster antwoord

   Hallo Pablo, kijk, ik vertrouwde een vriend en ik gaf hem geld waarin hij geld hier in dit bedrijf stopte, vertelt hij me, maar ik wil mijn geld opnemen, waarom heb ik mijn geld aan mijn vriend gegeven zodat ik een kapitaal waarin hij Hij heeft me nooit een account of een gebruiker gegeven en daarom heb ik besloten mijn geld op te nemen, maar hij vertelt me ​​dat ik 30 procent van mijn geld moet betalen en serieus, het is genoeg en dat doe ik niet weet wat je moet doen, hoe heb je je geld terug gekregen? Help me

 2. Mari antwoord

  Wanneer u technische vragen stelt aan degenen die u uitnodigen om te investeren, stotteren ze gewoon en weten ze niets uit te leggen…. Het is een grote piramide zoals die in Egypte. Wees zeer voorzichtig met deze dieven.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Mari, al jaren waarschuwen wij voor deze oplichters die zich nu Broker Group noemen, de politie is hier al mee bezig maar ik denk dat veel mensen hun geld niet meer terug zullen zien, u dient in uw land aangifte te doen bij de politie en probeer uw geld terug te vorderen via onze chat of het formulier. Deze makelaar is een SCAM. De CNMV (Financiële Toezichthouder van Spanje) heeft hen aangeklaagd voor frauduleuze activiteiten, (Zie pdf van de CNMV), herhaalt de FSMA (Belgian Financial Regulator) het nieuws als geldig, (Zie FSMA-link). De AMF (Franse financiële toezichthouder) (zie AMF-link) en de SBS (Financial Regulator van Peru) (zie SBS-link) Ze waarschuwen ook voor deze FRAUDE. De Commissie voor de financiële markt van Chili stelt ze ook aan de kaak (zie CMF-link).

   Veel prestigieuze kranten gespecialiseerd in financiën hebben hen ook gewaarschuwd: Criptonotica's

   Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het. Ze proberen je altijd te manipuleren, ze zullen je geld niet teruggeven, noch de eerste, noch als je ze later verzendt, zie je het niet meer, probeer het te claimen via onze chat.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 3. Elver Balcázar antwoord

  Het is de enige broker ter wereld waar u niet kunt handelen. Als de metatrader is gedownload, kan er geen transactie worden uitgevoerd. Ze zijn gekoppeld aan een piramide- of Ponzi-schema genaamd OmegaPro, ze hebben miljoenen mensen opgelicht, vooral in Latijns-Amerika, het is een nep-makelaar, het is slechts een façade om de investeerders van de piramide te bedriegen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Elver, bedankt voor het schrijven over de Broker Group (nieuwe naam gebruikt door degenen bij Omega Pro om door te gaan met het afzetten van alle klanten). Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 4. Ilia antwoord

  Hallo, heeft iemand zijn geld al opgenomen? Het is dat ik me zorgen maak bij het lezen van deze analyse dat ze me problemen geven om op te nemen, ik zou graag willen weten of iemand zijn opname al heeft gedaan. Bedankt. Ik maak me erg zorgen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ilia, stel dat je een aanzienlijk kapitaal wilt investeren en 70% wilt vragen van wat je hebt verzonden om de snelheid van de overschrijvingen te controleren, stel dat je erover hebt nagedacht om $ 125.000 te investeren van een rekening die je beheert in naam van je vader, jij zet het aas op hen nu, je moet geloofwaardig zijn. Bedankt voor het schrijven over Broker Group. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 5. Augustus antwoord

  Het is een bedrijf dat wordt geassocieerd met omega pro, een van de grootste zwendelpraktijken die er bestaat

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Augusto, hoe heb je ontdekt dat ze geassocieerd zijn? Bedankt voor het schrijven over Broker Group. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 6. Juan Lopez antwoord

  Een vraag, dit bedrijf vraagt ​​om identiteitsbewijs en andere documentatie zoals energierekeningen, kunnen ze oplichting met deze documenten?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Juan López, bij volmacht zouden ze dat kunnen, hoewel we geen enkel geval kennen waarin ze dat hebben gedaan. Bedankt voor het schrijven over Broker Group. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Tomy antwoord

   Iedereen zal met open mond achterblijven als ze kwaad spreken over Omega pro hehehe

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Tomy, al jaren waarschuwen wij voor deze Omega Pro oplichters die zich nu Broker Group noemen, de politie is hier al mee bezig maar ik denk dat veel mensen hun geld niet meer terug zullen zien, je moet aangifte doen bij de politie van uw land en probeer uw geld terug te vorderen via onze chat of het formulier. Deze makelaar is een SCAM. De CNMV (Financiële Toezichthouder van Spanje) heeft hen aangeklaagd voor frauduleuze activiteiten, (Zie pdf van de CNMV), herhaalt de FSMA (Belgian Financial Regulator) het nieuws als geldig, (Zie FSMA-link). De AMF (Franse financiële toezichthouder) (zie AMF-link) en de SBS (Financial Regulator van Peru) (zie SBS-link) Ze waarschuwen ook voor deze FRAUDE. De Commissie voor de financiële markt van Chili stelt ze ook aan de kaak (zie CMF-link).

    Veel prestigieuze kranten gespecialiseerd in financiën hebben hen ook gewaarschuwd: Criptonotica's

    Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het. Ze proberen je altijd te manipuleren, ze zullen je geld niet teruggeven, noch de eerste, noch als je ze later verzendt, zie je het niet meer, probeer het te claimen via onze chat.

    Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

    Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

    Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

    Groeten.

 7. Ana Maria antwoord

  Dit bedrijf is oplichterij. Ik verzeker je, ik probeer me nog steeds terug te trekken en ik kan het niet, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ana María, bedankt voor het schrijven over Broker Group. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *