✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U moet NIET investeren in Grupo Black. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder zullen we u essentiële informatie over Grupo Black laten zien en zullen we u vertellen waarom we tot een dergelijke conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitebmgroup.co | blackmarketsfund.com | groupblack.co | blackbm.com
🏠 vennootschapZwarte achtergrondgroep
verordeningniet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 Adresonbekend

⚠️ Grupo Black is eigendom van Grupo Black Fondo, het bedrijf vermeldt niet waar het zich bevindt, gevaarlijk voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onbetrouwbare plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we de soorten accounts analyseren die Grupo Black aanbiedt, in dit geval zien we dat het geen soorten accounts aanbiedt.

Informatie op internet

Black Group-website

Grupo Black geeft uitleg over de diensten die het aanbiedt, nieuws, FAQ sectie, niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

 • Tot nu toe biedt het bedrijf geen telefoonnummers aan.

???? Definitieve waardering van Grupo Black ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: NIET INVESTEREN MET Grupo Black.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

Videoreview van Grupo Black

updates

Nieuws over Grupo Black:

Datum Update nieuws
Augustus 2022We ontvangen een groot aantal berichten van Grupo Black-klanten die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”1292″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Grupo Black.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Geld claimen dat is opgelicht door Grupo Black

Hoe Grupo Black te melden

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Grupo Black melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Grupo Black een scam – is het een scam?

Ja, wij zijn van mening dat Grupo Black Scam is. We hebben berichten ontvangen van klanten die melden dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is Grupo Black betrouwbaar?

Nee. Grupo Black is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Grupo Black?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er alternatieven (aanbevolen) voor Grupo Black?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

45 reacties op «Is Grupo Black een oplichterij? 2023 beoordelingen»

 1. Benito Garza antwoord

  Hallo allemaal, ik was het slachtoffer van deze oplichters, ik investeerde $ 679,000.00 dollar, de eerste 6 maanden stuurden ze me geld, maar toen ik een groot bedrag wilde opnemen, blokkeerden ze me en het geld is nooit aangekomen, ze hebben me ernstig gebroken, alsjeblieft help me mijn geld terug te krijgen, het was bijna $ 700,000 dollar

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Benito, U moet uw geld terugkrijgen, praten met de CHAT op deze website of het formulier invullen en zij zullen contact met u opnemen om uw zaak te beoordelen en uw geld terug te vorderen. Ze geven het geld nooit terug, bedankt voor je opmerking over Grupo Black (ook wel Black Markets genoemd). Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om je te beroven, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit gekruist met de markt, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen dat je alles bent kwijtgeraakt en ze houden het.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer geld om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de naam van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit contact met u is opgenomen, enz.

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U.

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *