✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juli 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf BITCOIN 360 AI is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie zien over BITCOIN 360 AI en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitebitcoin-360-ai.com, bitcoin-360-ai.co, the-bitcoin360-ai.com, bitcoin360-ai.co,bitcoin360ai.com
🏠 vennootschap*vermeldt het niet
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailHeeft geen
📈 platformBitcoin 360 AI
📌 AdresOnbekende
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 24 augustus 2022, 16 mei 2022, 18 augustus 2022, 23 augustus 2022, 15 augustus 2022
BedrijfstypeRegistratiewebsite // Klantregistratiewebsite

vennootschap: Bitcoin 360 AI vermeldt niet van welk bedrijf het is. Wees heel voorzichtig, we merken een duidelijk gebrek aan transparantie

Plaats: BITCOIN 360 AI vermeldt niet waar het zich bevindt. Het is erg gevaarlijk om een ​​bedrijf te vertrouwen dat niet vermeldt waar het zich bevindt. Wees voorzichtig. Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is Bitcoin 360 AI?

Om te beginnen, Bitcoin 360 Ai is zelf geen makelaarHet is eerder een website die door verschillende beleggingsmaatschappijen wordt gebruikt om informatie te verkrijgen van alle mensen die zich registreren via het registratieformulier op deze website.

Informatie op internet

bitcoin-website ai 1
Hier laten we u een screenshot zien van de BITCOIN 360 AI-website, namelijk bitcoin-360-ai.com. De opname is gemaakt in NOVEMBER 2023.
bitcoin ai2-website
Hier laten we u een screenshot zien van de BITCOIN 360 AI-website, namelijk bitcoin-360-ai.co. De opname is gemaakt in NOVEMBER 2023.
bitcoin aieli-website
Hier laten we u een screenshot zien van de BITCOIN 360 AI-website, namelijk the-bitcoin360-ai.com. De opname is gemaakt in NOVEMBER 2023.
bitcoin-website aieli2
Hier presenteren we een screenshot van de BITCOIN 360 AI-website, namelijk bitcoin360-ai.co. De opname is gemaakt in NOVEMBER 2023.
Bitcion 360 AI-website

Hier presenteren we een screenshot van de BITCOIN 360 AI-website, namelijk bitcoin360ai.com. De opname is gemaakt in JUNI 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Dit bedrijf verstrekt geen contactgegevens; Geen e-mailadres of telefoonnummer. Wat betekent dit? Dat een bedrijf geen contactgegevens verstrekt, is een zeer slecht teken. Stel je voor dat je een probleem of klacht hebt en dat je geen contact met hen kunt opnemen. Het klinkt heel slecht, nietwaar?

*BITCOIN 360 AI-regulering

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

In dit soort bedrijven is regulering niet nodig zoals bij een makelaar.

???? Eindwaardering van BITCOIN 360 AI ????

Zoals u kunt zien hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Bitcoin 360 Ai en zijn we tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt niet vermeld waar deze zich bevindt.

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Houd er rekening mee dat het bedrijf is gerapporteerd door verschillende financiële toezichthouders (in dit geval de AMF) Wees UITERST VOORZICHTIG.

Het bedrijf vermeldt ook geen enkel contactmiddel; Als u voor een noodgeval contact met hen moet opnemen, hoe gaat u dat dan doen? Wees alstublieft voorzichtig.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

Het gebrek aan contactmogelijkheden is een zorgelijk aspect, aangezien het bedrijf geen duidelijke communicatiemiddelen biedt. Dit gebrek roept belangrijke vragen op over hoe u noodsituaties of problemen kunt oplossen als deze zich voordoen. Bovendien onthult het ontbreken van details over de banden van het bedrijf een opmerkelijk gebrek aan ernst en transparantie, waarmee voorzichtigheid moet worden betracht voordat er met hen wordt samengewerkt.

Bitcoin 360 Ai is een website die door verschillende investeringsmaatschappijen wordt gebruikt om gegevens uit records te verzamelen. Het gebrek aan veiligheid en transparantie blijkt echter uit het feit dat de fysieke locatie of details over de regelgeving niet bekend worden gemaakt. Dit gebrek aan informatie geeft duidelijk aan dat dit een niet-gereguleerd bedrijf op financieel gebied is, wat een aanzienlijk risico inhoudt voor degenen die overwegen om betrokken te raken.

Hoewel Bitcoin 360 Ai niet past in het profiel van een conventionele makelaar, is het belangrijk om rekening te houden met het ontbreken van regulering bij de werking ervan. Omdat het niet als financiële tussenpersoon opereert, is dit type platform niet onderworpen aan dezelfde strenge regels die gelden voor traditionele makelaars op de financiële markten.

Kortom, hoewel Bitcoin 360 Ai niet in de traditionele zin als makelaar opereert, zorgen het gebrek aan transparantie, veiligheid en gebrek aan regelgevende informatie voor waarschuwingssignalen. Het is essentieel om grondige voorzichtigheid te betrachten en een gedetailleerde analyse uit te voeren voordat u met dit platform in zee gaat, aangezien het gebrek aan regelgeving de veiligheid of geloofwaardigheid van de activiteiten ervan niet garandeert.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

Bitcoin 360 AI-video

updates

Nieuws over Bitcoin 360 AI:

Datum Update nieuws
Augustus 2023Klacht tegen Bitcoin 360 Ai van AMF.

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met BITCOIN 360 AI.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door BITCOIN 360 AI

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe BITCOIN 360 AI te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor BITCOIN 360 AI?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik BITCOIN 360 AI rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Bitcoin 360 AI betrouwbaar?

Nee. Bitcoin 360 AI is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: het vermeldt de locatie niet en het gebrek aan regelgeving zorgt voor veel onzekerheid. Bovendien is het onmogelijk om indien nodig contact met hen op te nemen. Al hun websites zijn nieuw, dit betekent dat ze geen track record hebben en ook geen vertrouwen wekken. Het bedrijf is aan de kaak gesteld door regelgevende instanties. WEES ERG VOORZICHTIG

Hoe geld terugkrijgen van BITCOIN 360 AI?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

32 reacties op «Bitcoin 360 – Bitcoin 360 Ai: mening en commentaar – Is het oplichterij?»

  1. Adriaan Belleti antwoord

    Als u hulp nodig heeft bij het terugkrijgen van uw kapitaalfondsen, probeer dan de chat op deze website of deze link: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U, het werkte voor mij en ik kreeg mijn geld terug.

    dank je wel!

    • Aanbevolenbrokers.com antwoord

      Hallo Adrian, bedankt voor je reactie, velen hebben hetzelfde geluk gehad als jij.

      Groeten.

  2. Dan antwoord

    Hoe heb je het kunnen herstellen?

    Het overkwam mij zojuist dat ik een betaling van 250 euro heb gedaan en wat gegevens heb gegeven aan een pagina met dezelfde kenmerken als “BITCOIN 360 AI”, maar deze heet “immediatecode360”

    Ik wil graag weten of ik nog tijd heb om mijn geld terug te krijgen en hoe? Ik heb nog geen enkele transactie met hen uitgevoerd, alleen de storting van € 250 op de rekening die ze mij vertelden te openen op de tradecentrix .net-pagina

    • Aanbevolenbrokers.com antwoord

      Hallo Dan, uiteindelijk zijn alle namen die je hier noemt bedoeld om hun klanten op te lichten, je moet niet in hun val trappen.

      Groeten.

  3. Dan antwoord

    Hoe heb je het kunnen herstellen?
    Het overkwam mij zojuist dat ik een betaling van 250 euro heb gedaan en wat gegevens heb gegeven aan een pagina met dezelfde kenmerken als “BITCOIN 360 AI”, maar deze heet “immediatecode360”

    Ik wil graag weten of ik nog tijd heb om mijn geld terug te krijgen en hoe? Ik heb nog geen enkele transactie met hen uitgevoerd, alleen de storting van € 250 op de rekening die ze mij vertelden te openen op de tradecentrix.net-pagina

    • Aanbevolenbrokers.com antwoord

      Hallo Dan, als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

      Groeten.

  4. Malak antwoord

    Bedankt voor de gedetailleerde analyse. Ik heb kunnen herstellen wat ik dacht verloren te hebben

    • Aanbevolenbrokers.com antwoord

      Hallo Malak, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog eentje die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

      Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM JE GELD

      Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

      Groeten en veel geluk.

  5. Edu antwoord

    Wees heel voorzichtig met deze schurken, je registreert je bij hen en dan beginnen duizenden (FRAUDULEUZE) investeringsmaatschappijen je te bellen om je snelle en risicovrije winsten aan te bieden. Ik heb bij twee van deze bedrijven geïnvesteerd omdat ze me meer dan tien keer per dag belden en me allebei oplichtten. Wees dus inderdaad heel voorzichtig. Het zijn gevaarlijke oplichters. Ze willen alleen maar je geld.

    • Aanbevolenbrokers.com antwoord

      Hallo Edu, bedankt voor je reactie op Bitcoin 360 AI. Deze makelaar is een SCAM. Het AMF (de Franse financiële toezichthouder) heeft er al voor gewaarschuwd vanwege fraude en het niet gereguleerd zijn (Zie AMF-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

      Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

      Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

      Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

      Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
      Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *