✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom Investeer NIET in Bitcoin Evolution. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar om te beleggen. Wat we vonden waren geen goede tekenen.

Hieronder laten we u essentiële informatie over Bitcoin Evolution zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitebitcoins-evolution.com – bitcoin-evolutionpro.financialmarketsworld.com – bitcoinevolution.co – bitcoin-evolutionpro.com – bitcoin-evolutionpro.financialmarketsworld.com
🏠 vennootschapOnbekende
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailHeeft geen
📈 platformBitcoin Evolution
📌 AdresOnbekende

Wat is Bitcoin-evolutie?

Om te beginnen, Bitcoin Evolution is zelf geen makelaarHet is eerder een website die door verschillende beleggingsmaatschappijen wordt gebruikt om informatie te verkrijgen van alle mensen die zich registreren via het registratieformulier op deze website.

De gegevens worden vervolgens naar beleggingsondernemingen (meestal ZEER ONVEILIG) om zichzelf te promoten met behulp van zeer agressieve advertenties. Meestal wordt er ongevraagd en zeer agressief gebeld, waarbij mensen worden uitgenodigd geld te investeren om zogenaamd snel en zonder enig risico winst te genereren.

Er bestaan ​​tal van soortgelijke sites als deze, dus wij helpen u deze op te sporen en te voorkomen dat u in oplichting terechtkomt.

surfen op het web

Bitcoin Evolution-website

Al deze sites waar we het over hebben delen een zekere gelijkenis, een kleine presentatie en een registratieformulier aan het begin van de hoofdpagina. Daar nodigen ze de gebruiker uit om zich te registreren door hen een snelle en gemakkelijke registratie, gemakkelijke verdiensten en een hoog rendement aan te bieden, waarbij ze proberen zo vriendelijk mogelijk over te komen.

Maar als u naar de gebruiksvoorwaarden van de site gaat, zult u zien dat ze absoluut niets uitleggen over hoe ze de onderhandelingen uitvoeren, welk platform zal worden gebruikt of waar we ons geld zullen storten of hoe verzekerd ze zijn. Evenmin zullen ze zeggen welk bedrijf de site beheert of waar deze is geregistreerd.

Het is dat het niet eens bedrijven zijn die zijn geregistreerd en onder toezicht staan ​​van een regelgevende instantie, dus we raden u aan goed geïnformeerd te zijn voordat u gegevens invoert op een site die vergelijkbaar is met deze.

Bitcoin Evolution videorecensie

updates

Nieuws over Bitcoin Evolution:

Datum Update nieuws
januari 2022Klacht tegen CNMV Bitcoin-evolutie.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”3306″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Bitcoin Evolution.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.

Eindwaardering Bitcoin Evolution

In een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET MET Bitcoin Evolution.

Het is een bedrijf dat absoluut geen belastinggegevens vermeldt, volgens berichten van klanten. Na registratie bij Bitcoin Evolution zullen ze u gaan bellen van verschillende makelaars en niet-gereguleerde investeringsmaatschappijen om u aan te moedigen geld te investeren (WEES ZEER VOORZICHTIG MET WIE U GEEFT JOUW GEGEVENS).

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.


Hoe claim je geld opgelicht door Bitcoin Evolution?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe Bitcoin Evolution te rapporteren?

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Bitcoin Evolution rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Bitcoin Evolution oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat Bitcoin Evolution oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is Bitcoin Evolution betrouwbaar?

Nee. Bitcoin Evolution is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) Het vermeldt geen belastinginformatie of waar deze is gebaseerd, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuw bedrijf zonder anciënniteit. 5) Volgens berichten van Bitcoin Evolution-klanten zullen ze u na registratie bellen van gevaarlijke makelaars (zonder regelgeving). Deze kenmerken maken het bedrijf zeer onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Bitcoin Evolution?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Bitcoin Evolution?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Is Bitcoin Evolution oplichterij? Opinies van 2023»

 1. Fran Velázquez antwoord

  WAARSCHUWING! CNMV HEEFT REEDS VOOR DEZE MAKELAAR GEWAARSCHUWD, HET IS EEN SCAM, IK MAAK 2 MAANDEN KLACHTEN EN IK HEB NOG STEEDS MIJN GELD NIET KUNNEN KRIJGEN

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hoi Fran, bedankt voor je reactie op M&B Capital. Deze makelaar is een SCAM. De CNMV (Financial Regulator of Spain) heeft er al voor gewaarschuwd vanwege fraude en niet gereguleerd (Zie CNMV-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *