✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juli 2024 door Pedro Martínez González

In dit deel van het rapport zullen we evalueren of BITCOIN BANK een bedrijf is dat we kunnen vertrouwen of dat het onveilig is. Bekijk zeker onze volledige analyse voor een volledig begrip!

Na een volledige beoordeling van de website bekijken we elk detail en evalueren we de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, inclusief de locatie, het bedrijf dat de eigenaar is, de regelgeving en de reputatie.

Hieronder laten we u essentiële informatie over BITCOIN BANK zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitede-bitcoin-bank.com
🏠 vennootschap* Er staat niet bij van welk bedrijf het is.
verordening Er wordt niet vermeld dat het gereguleerd is
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 Adres Vermeldt zijn adres niet
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 2022-09-02
BedrijfstypeCryptocurrency-makelaar

Bedrijf: ⚠️ BITCOIN BANK geeft niet het moederbedrijf aan. Met dit gebrek aan transparantie moet voorzichtig rekening worden gehouden.

Locatie: ⚠️ De locatie van BITCOIN BANK wordt niet bekendgemaakt, wat zeer zorgwekkend is. Een bedrijf vertrouwen zonder locatie is zeer riskant. Wees alstublieft voorzichtig.

Na verder onderzoek zijn wij tot de conclusie gekomen dat er een aantal kenmerken van dit bedrijf zijn die ons zorgen baren.

Wat is Bitcoinbank?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen BITCOIN BANK is een: cryptocurrency-makelaar .

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

Bitcoin Bank-website

Hier presenteren we een screenshot van de BITCOIN BANK-website, namelijk the-bitcoin-bank.com. De opname vond plaats in juni 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– Wij hebben het volgende telefoonnummer gevonden: Uw telefoonnummer staat er niet bij

– We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd]

Regulering van BITCOIN BANK

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De situatie die de makelaar ons voorlegt is alarmerend; Het maakt geen melding van de regelgeving ervan. Welke gevolgen heeft dit? We worden geconfronteerd met een makelaar zonder enige regelgeving. Welke gevolgen kan dit hebben? Het impliceert dat de klanten van de makelaar en hun fondsen volledig onbeschermd zijn. Dit betekent dat als de makelaar frauduleuze bedoelingen heeft, u uw geld waarschijnlijk niet terugkrijgt. Wees zeer voorzichtig wanneer u met dit soort bedrijven communiceert. Denk goed na voordat u geld verzendt, u vertrouwt een bedrijf zonder regelgeving of bescherming!

???? Eindwaardering van BITCOIN BANK ????

Zoals u kunt zien, hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van BITCOIN BANK en zijn we tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er zijn geen details over waar het bedrijf is gevestigd.

verordening: Het bedrijf verstrekt geen informatie over zijn regelgeving, wat aangeeft dat het zonder enige vorm van toezicht opereert, wat wijst op een aanzienlijk gebrek aan transparantie en betrokkenheid.

Houd er rekening mee dat het bedrijf is gerapporteerd door verschillende financiële toezichthouders (in dit geval de AMF, de Franse financiële autoriteit). Wees UITERST VOORZICHTIG.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

BITCOIN BANK presenteert zichzelf als een makelaar die gespecialiseerd is in cryptocurrencies, maar het gebrek aan transparantie en regulering is een reden tot zorg. Het bedrijf geeft geen details over de locatie, wat onzekerheid creëert over de werking en het toezicht. Bovendien suggereert het, door geen informatie te verstrekken over de regelgeving, dat het zonder enig officieel toezicht opereert, wat een significant gebrek aan toewijding aan financiële normen en transparantie weerspiegelt.

Het is belangrijk op te merken dat BITCOIN BANK is gerapporteerd door de AMF, de Franse financiële autoriteit. Deze klacht is een duidelijke waarschuwing voor potentiële investeerders, omdat deze wijst op mogelijke praktijken die niet voldoen aan de gevestigde financiële regelgeving. Bovendien maakt het bedrijf niet bekend tot welke groep of entiteit het behoort, wat de perceptie versterkt van een gebrek aan ernst en transparantie in zijn activiteiten. Gezien deze waarschuwingssignalen is het essentieel om uiterst voorzichtig te zijn en de risico's in overweging te nemen voordat u een belegging bij BITCOIN BANK doet.

🚨🚨 Conclusie: Gezien de genoemde redenen is onze inschatting dat dit bedrijf zeer niet serieus en onveilig is. Het is van cruciaal belang om uiterst voorzichtig te handelen vanwege meerdere zorgwekkende signalen. 🚨🚨

updates

Nieuws over BITCOIN BANK:

DatumUpdate nieuws
Juni 2024Klacht tegen BITCOIN BANK financiële toezichthouder AMF, Franse financiële autoriteit

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met BITCOIN BANK.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe verder te gaan met het claimen van geld dat is opgelicht door BITCOIN-BANK

Voor advies over hoe u uw geld kunt claimen als u bent opgelicht, gaat u naar het gedeelte met veelgestelde vragen hieronder.

Instructies voor het indienen van een klacht tegen BITCOIN-BANK

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor BITCOIN BANK?

We hebben veel veiligere en betrouwbaardere alternatieven die wellicht beter geschikt zijn voor uw behoeften. Bezoek onze rangschikking van de beste makelaars om onze aanbevelingen te ontdekken.

Hoe kan ik BITCOIN BANK rapporteren?

De beste manier is om contact op te nemen met de financiële toezichthouder van uw land. Als u specifieke vragen heeft over hoe u verder moet gaan, laat dan een reactie achter op deze recensie en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Is BITCOIN BANK betrouwbaar?

Nee. BITCOIN BANK is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: het geeft geen details over de regelgeving, wat erop wijst dat het zonder toezicht opereert, wat een aanzienlijk gebrek aan transparantie en verantwoording aantoont. Het is van cruciaal belang op te merken dat het bedrijf is gerapporteerd door verschillende financiële toezichthouders, waaronder de AMF (Financial Markets Authority) van Frankrijk. Het wordt aanbevolen om EXTREEM VOORZICHTIG te zijn bij het overwegen van enige interactie ermee. Bovendien maakt het bedrijf niet bekend tot welke entiteit het behoort, wat een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie weerspiegelt.

Hoe kan ik mijn BITCOIN BANK-investering terugkrijgen?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «BITCOIN BANK: mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Jose-co antwoord

  Ik heb goede dingen over ze gehoord, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of me oplichten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo José-co, bedankt voor het schrijven over BITCOIN BANK. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *