✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

Bij deze gelegenheid zullen we het bedrijf analyseren Miljarden Handelsclub, zoals altijd, om te verduidelijken of het een betrouwbare makelaar is, of, integendeel, u moet twee keer nadenken voordat u voor deze makelaar kiest.

Voor deze beoordeling baseren wij ons op verschillende aspecten, zoals de informatie op uw website, de oprichtingsgegevens van uw bedrijf, locatie, regelgeving en alle gegevens of kenmerken die het voor ons mogelijk maken een objectief standpunt in te nemen.

Hieronder laten we u essentiële informatie over Billions Trade Club zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitemiljardstradeclub.com
🏠 vennootschap*vermeldt het niet
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailContact via de website
📈 platformeigen platform
📌 AdresDesconocida
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 18 – november – 2021
BedrijfstypeCryptocurrency-makelaar

Bedrijf: Billions Trade Club vermeldt niet tot welk bedrijf het behoort, dat wil zeggen dat het geen bedrijfsnaam heeft waarmee we basisaspecten kunnen bepalen, zoals het land waar het actief is, welke organisatie verantwoordelijk is voor het reguleren ervan, en in het algemeen , informatie om vast te stellen dat het in feite een gevestigd bedrijf is.

Op het eerste gezicht is het doel van de Billions Trade Club-website om potentiële gebruikers te overtuigen om te investeren, maar we konden geen juridische informatie vinden, zoals algemene voorwaarden, cookiebeleid, disclaimers, enz.

Het gebrek aan transparantie van Billions Trade Club is het eerste alarm voor iedereen die op zoek is naar een serieuze makelaar.

locatie: De locatie van Billions Trade Club bevindt zich niet in het publieke domein. Daarom is het niet mogelijk om te bepalen onder welke toezichthoudende instantie zij opereert, als zij fysiek ergens actief is. We zullen er duidelijk over zijn: als u besluit een bedrijf te vertrouwen zonder juridische informatie of een gevestigde locatie, heeft uw geld geen enkele vorm van bescherming, het is zeer riskant, denk alstublieft twee keer na voordat u dit bedrijf vertrouwt. Zoals het hoort, is het eerste waar u rekening mee moet houden voordat u een goed rendement belooft, de betrouwbaarheid van het bedrijf, en in dit geval heeft Billions Trade Club geen profiel dat het ondersteunt als makelaar die u kunt vertrouwen.

Wat is Billions Trade Club?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen Billions Trade Club is een: cryptocurrency-makelaar. Volgens Billions Trade Club heeft het bedrijf twee pijlers: Fintech en Mindset. In het eerste geval, Fintech, is het bedrijf vaag over het soort technologie of methodologie dat het gebruikt, en beperkt het zich tot de vermelding dat het gebruik maakt van ‘geavanceerde digitale technologie’.

De Mindset-pijler wordt gedefinieerd als ‘de gedachten en overtuigingen die onze geest vormen’. Deze filosofie baart ons zorgen, omdat het, net als bij andere frauduleuze plannen, de gebruiker uitnodigt om zijn bezittingen te riskeren onder ideeën als ‘het fortuin is in het voordeel van de Braves’. Gedachten bepalen het rendement niet, het zijn onderzoek en voorbereiding die een makelaar in staat stellen betrouwbaar te zijn, en in dit geval lijkt Billions Trade Club dat niet te zijn.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts. Ook niet over bedragen, opnamemethoden of commissies.

Informatie op internet

Billions Trade Club-website

Hier laten we u een screenshot zien van de Billions Trade Club-website, miljardstradeclub.com. De opname is gemaakt in SEPTEMBER 2022.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Dit bedrijf verstrekt geen contactgegevens; Geen e-mailadres of telefoonnummer. Dit is heel gebruikelijk bij bedrijven die willen voorkomen dat er contact met regelgevende instanties wordt opgenomen. Daarom gaan we ervan uit dat al het contact meestal persoonlijk is, binnen het platform of rechtstreeks via informele middelen zoals WhatsApp, waar ze je gemakkelijk kunnen blokkeren. Stel je voor dat je een probleem of klacht hebt en dat je geen contact met hen kunt opnemen. Het klinkt echt slecht, nietwaar?

* Regulering van Billions Trade Club

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De makelaar plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie; Er staat absoluut niets in over hoe en volgens welke richtlijnen het wordt gereguleerd. Dit doet ons denken dat het een niet-gereguleerde makelaar is. Wat betekent dit? Dit betekent dat de klanten van deze makelaar en al het geld dat ze verzamelen geen enkele vorm van bescherming hebben. Het bedrijf zou de rekeningen verkeerd kunnen beheren en grote verliezen voor zijn klanten kunnen genereren of zelfs gewoon al het geld kunnen afpakken en verdwijnen. Daarom, als de makelaar slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

???? Definitieve waardering van de miljarden Trade Club ????

Zoals u kunt zien, hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Miljarden Handelsclub en we zijn tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt niet vermeld waar deze zich bevindt.

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Het bedrijf vermeldt ook geen enkel contactmiddel; Als u voor een noodgeval contact met hen moet opnemen, hoe gaat u dat dan doen? Wees alstublieft voorzichtig.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

Miljarden Handelsclub is een cryptocurrency-makelaar die zorgen baart op het gebied van veiligheid en transparantie. Het gebrek aan details over de locatie en het ontbreken van informatie over de regelgeving zorgen voor onzekerheid bij gebruikers. Transparantie en regulering zijn sleutelaspecten in de wereld van cryptocurrencies; Het gebrek aan regelgeving kan een groter risico inhouden voor degenen die willen investeren, omdat zij niet over de steun van toezichthoudende instanties beschikken. Het is essentieel dat gebruikers de transparantie en veiligheid van de platforms grondig onderzoeken voordat ze erop gaan werken, om hun investeringen te beschermen en risico's te minimaliseren.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Nieuws over Billions Trade Club:

Datum Update nieuws
Augustus 2022We ontvangen een groot aantal berichten van klanten van Billions Trade Club die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.

Video over Billions Trade Club

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”5300″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Billions Trade Club.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Geld claimen dat is opgelicht door Billions Trade Club

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Miljarden Trade Club rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Billions Trade Club?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik Billions Trade Club rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Billions Trade Club betrouwbaar?

Nee. Billions Trade Club is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: het vermeldt niet de locatie, het duidelijke gebrek aan ernst en vertrouwen. Het is niet gereguleerd, dit is iets heel belangrijks als je in dit soort bedrijven wilt investeren. Wat betreft de leeftijd van de website zien wij dat deze nieuw is, schept dit vertrouwen bij u? WEES ERG VOORZICHTIG

Hoe geld terugkrijgen van Billions Trade Club?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

28 reacties op «MILJARDEN TRADE CLUB: mening en commentaar – Is het oplichterij?»

 1. Rodrigo Mecalco antwoord

  Hola, mis papás creo ya estan poniendo su dinero en este lugar y querian meterme a mi también pero les dije que no. Soy de Mexico y quiero saber como ayudarles antes que arriesgen mas su dinero. Les agradeceria mucho.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hola Rodrigo, se están metiendo en un tipo de estafa llamada PONZI, el esquema PONZI funciona cuando pagan un supuesto interés o beneficio a los clientes con el dinero de otros clientes que van entrando en la empresa, ellos obligan a que los clientes metan a nuevos clientes y con el dinero de los nuevos van pagando a los viejos, hasta que llega el momento que con los nuevos ya no pueden pagar al resto y todo se desmorona, perdiendo todos su dinero.

   Groeten.

 2. Roberto antwoord

  Non capisco perché non restituiscono i soldi, ho letto che è una truffa, dacht dat che mi abbiano ingannato

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Roberto, als je investeert, verlies je je geld, bedankt voor het schrijven over Billions Trade Club. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of kijk op deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 3. Geluksvogel antwoord

  Hallo, heel erg bedankt VRIENDEN. Ze hebben mij gered van een probleem. Ik stond op het punt een grote aanbetaling aan hen te doen, ze belden me dagelijks, ze beloofden me dat ik, door veel meer geld te storten, veel winst kon genereren.

  DANK GOD, IK BESLOTEN VOORDAT OM WAT INFORMATIE TE ZOEKEN EN IK KWAM NAAR DEZE ANALYSE, DUS KOM IK U BEDANKEN. ECHT BEDANKT!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Suertudo, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog iemand die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM EN ONTVANG UW GELD

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *