✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U moet NIET beleggen in Big Money Rush. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar om te beleggen. Wat we vonden waren geen goede tekenen.

Hieronder laten we u essentiële informatie over Big Money Rush zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitebigmoneyrush.io | bigmoneyrush.app | bigmoneyrushapp.com | nl.bigmoneyrush.vip | bigmoneyrush.org
🏠 vennootschapOnbekende
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailHeeft geen
📈 platformGrote geldstroom
📌 AdresOnbekende

Wat is grote geldkoorts?

Om te beginnen, Big Money Rush is zelf geen brokerHet is eerder een website die door verschillende beleggingsmaatschappijen wordt gebruikt om informatie te verkrijgen van alle mensen die zich registreren via het registratieformulier op deze website.

De gegevens worden vervolgens naar beleggingsondernemingen (meestal ZEER ONVEILIG) om zichzelf te promoten met behulp van zeer agressieve advertenties. Meestal wordt er ongevraagd en zeer agressief gebeld, waarbij mensen worden uitgenodigd geld te investeren om zogenaamd snel en zonder enig risico winst te genereren.

Er bestaan ​​tal van soortgelijke sites als deze, dus wij helpen u deze op te sporen en te voorkomen dat u in oplichting terechtkomt.

surfen op het web

Bigmoney Rush-website

Al deze sites waar we het over hebben delen een zekere gelijkenis, een kleine presentatie en een registratieformulier aan het begin van de hoofdpagina. Daar nodigen ze de gebruiker uit om zich te registreren door hen een snelle en gemakkelijke registratie, gemakkelijke verdiensten en een hoog rendement aan te bieden, waarbij ze proberen zo vriendelijk mogelijk over te komen. Maar als u naar de gebruiksvoorwaarden van de site gaat, zult u zien dat ze absoluut niets uitleggen over hoe ze de onderhandelingen uitvoeren, welk platform zal worden gebruikt of waar we ons geld zullen storten of hoe verzekerd ze zijn. Evenmin zullen ze zeggen welk bedrijf de site beheert of waar deze is geregistreerd. Het is dat het niet eens bedrijven zijn die zijn geregistreerd en onder toezicht staan ​​van een regelgevende instantie.

updates

Nieuws over Big Money Rush:

Datum Update nieuws
-Momenteel geen nieuws

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”7662″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Big Money Rush.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.

Eindbeoordeling Big Money Rush

In een paar woorden, onze aanbeveling is: NIET INVESTEREN MET Big Money Rush.

Het is een bedrijf dat absoluut geen belastinginformatie vermeldt, volgens een bericht van een klant. Na registratie bij Big Money Rush zullen ze u gaan bellen van verschillende makelaars en niet-gereguleerde beleggingsmaatschappijen om u aan te moedigen geld te investeren (WEES ZEER VOORZICHTIG VOOR WIE U GEEFT UW INFORMATIE).

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.


Hoe claim je geld opgelicht door Big Money Rush?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe grote geldkoorts melden?

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Big Money Rush melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Big Money Rush oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat Big Money Rush oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is Big Money Rush betrouwbaar?

Nee. Big Money Rush is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) Het vermeldt geen belastinginformatie of waar deze is gebaseerd, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuw bedrijf zonder anciënniteit. 5) Volgens berichten van Big Money Rush-klanten zullen ze u na registratie bellen van gevaarlijke makelaars (zonder regelgeving). Deze kenmerken maken het bedrijf zeer onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Big Money Rush?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Big Money Rush?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Is Big Money Rush oplichterij? Opinies van 2023»

 1. Clara antwoord

  Dit bedrijf laat je niet terugtrekken. Ik verzeker je, ik probeer me nog steeds terug te trekken en ik kan het niet, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Clara, bedankt voor het schrijven over Big Money Rush. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *