✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juli 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf FX Bravo Is het een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf?.

Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen! Aan het einde van de review vindt u onze mening.

We analyseren de website, observeren elk belangrijk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee we rekening moeten houden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving en de reputatie ervan. Hoe veilig is FXBravo?

Basisinformatie

🌐 WebsiteFXBravo.com | FXBravo.net
🏠 vennootschap*Prestige Capital LLC
verordeningFSA gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd], [e-mail beveiligd], [e-mail beveiligd]
📈 platformMetaTrader4
📌 AdresMexico | St. Vincent en de Grenadines
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd in: februari 2021 (fxbravo.com) en oktober 2022 (fxbravo.net)
BedrijfstypeMakelaar in aandelen, indices, valuta's, cryptocurrencies, grondstoffen, obligaties en ETF's

vennootschap: FXBravo is eigendom van Prestige Capital LLC

locatie: Als we de locatie van FXBravo analyseren, is de makelaar gevestigd in Mexico en Saint Vincent en de Grenadines.

Wat betreft locatie en bedrijf waartoe de makelaar behoort, is FXBravo een betrouwbaar bedrijf dat ons van alle benodigde informatie voorziet.

Wat is FXBravo?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen FX Bravo is: een makelaar in aandelen, indices, valuta's, cryptocurrencies, grondstoffen, obligaties en ETF's.

Accounttypen

Na analyse van de FXBravo-website hebben we vastgesteld dat ze aanbieden: de makelaar biedt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

Is FXBravo-zwendel oplichting?
FXBravo-website

Hier laten we u een screenshot zien van de FXBravo-website, namelijk “FXBravo.com”. De opname is gemaakt in November van 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– We hebben het volgende telefoonnummer gevonden: +548006663602 (Argentinië) – +56800681009 (Chili) – +528005220062 (Mexico) – +5180074566 (Peru)

– We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd], [e-mail beveiligd], [e-mail beveiligd]

*FXBravo-regeling

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

Na zorgvuldige analyse van de website van de makelaar FX Bravohebben wij kunnen vaststellen dat het om een ​​goed gereguleerde makelaar gaat.

Het bedrijf vermeldt duidelijk dat het een door de FSA gereguleerd bedrijf is.

???? Eindbeoordeling FXBravo ????

Zoals u kunt zien, hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van FXBravo en zijn we tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Het bedrijf is gevestigd in Saint Vincent en de Grenadines en Mexico. Het geeft ons de nodige en belangrijke informatie.

verordening: is een FSA-gereguleerd bedrijf.

Veiligheid: Wij zijn van mening dat de makelaar doorgaat met alle relevante veiligheidsmaatregelen en beleid.

Klachten of slechte opmerkingen: De makelaar heeft een eersteklas imago en reputatie.

FXBravo onderscheidt zich als een makelaar van het hoogste niveau die investeerders een unieke kans biedt, vooral degenen die de opwindende wereld van langetermijninvesteringen willen betreden. Met een sterke reputatie en trackrecord van positieve prestaties baant het platform zich een weg als een vertrouwde partner in het financiële traject van zijn gebruikers.

Wat FXBravo uitzonderlijk maakt, is zijn streven naar uitmuntendheid in alle aspecten. Het biedt niet alleen toegang tot een breed scala aan financiële instrumenten, maar onderscheidt zich ook door zijn geavanceerde analysehulpmiddelen en educatieve hulpmiddelen die beleggers in staat stellen weloverwogen beslissingen te nemen.

Betrouwbaarheid is een van de meest opvallende kenmerken van de FXBravo-filosofie. Met de allernieuwste beveiligingsmaatregelen en een robuust platform kunnen gebruikers handelen met de zekerheid dat hun bezittingen beschermd zijn. Transparantie bij alle transacties en eersteklas klantenondersteuning versterken de positie van FXBravo als een van de meest vertrouwde platforms in de huidige competitieve financiële wereld.

Kortom, FXBravo is niet alleen een makelaar van hoge kwaliteit, maar vertegenwoordigt ook een unieke toegangspoort voor diegenen die op zoek zijn naar langetermijninvesteringsstrategieën. Zijn reputatie, gecombineerd met een volledig dienstenaanbod en een focus op innovatie, positioneert het als een topkeuze voor investeerders van alle niveaus.

FXBravo-videorecensie

Onze videoreview van de FXBRAVO-makelaar.

updates

Nieuws over FXBravo:

Datum Update nieuws
november 2023Op dit moment hebben we niet veel meer nieuws over het bedrijf.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”2452″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met FXBravo.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door FXBravo

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, vindt u verderop in de FAQ-sectie ons advies.

Hoe FXBravo te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en om de een of andere reden een klacht wilt indienen, kunt u hieronder in het gedeelte Veelgestelde vragen de beste manier vinden om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Is FXBravo een oplichterij – is het een oplichterij?

FXBravo is momenteel een van de beste makelaars!

Is FXBravo een betrouwbaar bedrijf?

Uiteraard is het een zeer, zeer betrouwbare makelaar!

Hoe kan ik een rekening openen? Biedt u promoties of geschenken aan?

Momenteel hebben ze een actie voor nieuwe klanten. Ze hebben cadeaus voor nieuwe klanten. 🎁🎁

Hoe geld terug te krijgen van FXBravo?

Als u uw geld van FXBravo wilt opnemen, hoeft u alleen maar contact met hen op te nemen, via ondersteuning zullen zij u begeleiden bij het opnemen van kapitaal.

Hoe FXBravo rapporteren?

Als u klachten heeft tegen deze makelaar, kunt u deze schrijven in de ondersteuning van hun website, we nodigen u ook uit om een ​​opmerking achter te laten in deze recensie.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

34 reacties op «FXBravo: mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Maria Sol Torralba antwoord

  Esta empresa me ha hecho ganar mucho dinero y cuando necesité respaldo, ahí estuvo. Estoy realmente agradecida con ellos

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hola Maria Sol, gracias por comentar sobre FXBravo, cualquier información es de gran ayuda para nuestros usuarios.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Groeten.

 2. Brian Phelly antwoord

  In eerste instantie aarzelde ik toen ze me belden, maar ik besloot het te proberen. Nu zie ik dat dit de beste beslissing was, het gaat heel goed met mij.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Brian, bedankt voor je commentaar op FXBravo, alle informatie is zeer nuttig voor onze gebruikers.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Groeten.

 3. Miriam antwoord

  Voor nu is alles in orde, ze maken waar wat beloofd is en de service is zeer efficiënt, ik heb geen klachten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Miriam, bedankt voor je reactie op FXBravo, alle informatie is van grote hulp voor onze gebruikers.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Groeten.

 4. Ramiro antwoord

  Na mijn eerste opname heb ik meer geld geïnvesteerd omdat de resultaten bij mij waren. Ik heb vertrouwen in goede prestaties de komende maanden.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ramiro, bedankt voor je reactie op FXBravo, alle informatie is van grote hulp voor onze gebruikers.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Groeten.

 5. Diego antwoord

  In eerste instantie aarzelde ik, maar nu ben ik ervan overtuigd dat ik in goede handen ben. Ik voel me veilig en ze zijn erg professioneel. Bedankt!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Diego, bedankt voor je reactie op FXBravo, alle informatie is van grote hulp voor onze gebruikers.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   groeten

 6. Jennifer Jerome antwoord

  Alles is heel goed geweest. Ik claimde mijn winst en ontving ze snel. Ik ben erg blij met de service.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jenifer, bedankt voor je reactie over FXBravo. Alle aanvullende informatie die u kunt verstrekken, zal zeer nuttig zijn voor onze gebruikers.

   Als u meer details over het bedrijf heeft, zouden wij het op prijs stellen als u deze wilt delen, vooral als u denkt dat ze andere investeerders kunnen helpen.

   Groeten.

 7. Lau antwoord

  Bedankt voor de berichten! Ik heb bij hen geïnvesteerd en alles is in orde, godzijdank.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Lau, bedankt voor je reactie op FxBravo, alle informatie is van grote hulp voor onze gebruikers.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Groeten.

 8. Luca antwoord

  Het bedrijf zorgde ervoor dat ik veel geld verdiende, ik hou echt van hoe het werkt.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Luca, bedankt voor het reageren op FXBravo, alle informatie is een grote hulp voor onze gebruikers.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *