✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET in BDSwiss investeren. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over BDSwiss zien en vertellen we waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteglobal.bdswiss.com
🏠 vennootschapBDS Markten & BDS Ltd.
verordeningFSC en FSA
???? E-mail[e-mail beveiligd] 
📈 platformMetaTrader 4, WebTrader en MetaTrader 5
📌 AdresSuite 3, Global Village, Jivan's Complex, Mont Fleuri, Mahe, Seychellen – Ioanni Stylianou 6, 2e verdieping, kamer 202, 2003, Nicosia, Cyprus

⚠️ BDSwiss is eigendom van BDS Markets & BDS Ltd., het bedrijf heeft kantoren op de Seychellen en Cyprus, potentieel gevaarlijke belastingparadijzen voor hun klanten vanwege hun gebrek aan regelgeving en gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we de soorten accounts analyseren die BDSwiss aanbiedt, in dit geval zien we dat het 7 verschillende soorten accounts biedt:

Account typeMinimale eerste storting
Cent$ / € 10
Tijdloos$ / € 100
Premium$ / € 100
VIP$ / € 3.000
Rauw$ / € 5.000
Voorraad Plus$ / € 200
Demo€/$/£100.000

Informatie op internet

BDSwiss-website

BDSwiss geeft een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en analyse, economische kalender, activacalculator, persoonlijke ervaringen, live grafieken, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

 • Duitsland +49 3021446991
 • Spanje +34 910756937
 • Frankrijk +33 184671942
 • Italië +39 0689970124
 • Verenigd Koninkrijk +44 2036705890
 • Portugal +35 1308810611

.

???? Eindevaluatie van BDSwiss ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET BIJ BDSwiss.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

BDSwiss-videorecensie

updates

Nieuws over BDSwiss:

Datum Update nieuws
-Momenteel geen nieuws

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”200″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met .

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Geld claimen dat is opgelicht door BDSwiss

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

BDSwiss rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik BDSwiss rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is BDSwiss een scam - is het een scam?

Ja, wij geloven dat BDSwiss oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is BDSwiss betrouwbaar?

Nee. BDSwiss is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van BDSwiss?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor BDSwiss?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

16 reacties op «BDSwiss: mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Diego antwoord

  Het zijn dieven, ik kom uit Peru en ik mag geen geld opnemen. Help me alstublieft. Het zijn geverifieerde dieven. Ik ben op weg naar het politiebureau om aangifte te doen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Diego, bedankt voor het schrijven over BDSwiss. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Perla antwoord

  Hallo, ik zou graag uw mening willen weten over https://bitcointime .cash/ is een platform uit Brazilië

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Perla, ik weet niet met welk bedrijf of welke makelaar je samenwerkt, maar wat je zegt klinkt als oplichterij voor mij, betaal niets wat ze je vertellen, er zijn veel herstelbedrijven die vals zijn of die hun klanten oplichten.

   Groeten.

 3. J Alexander Diazo antwoord

  Ik stond op het punt een slechte investering te doen.
  Dankzij deze pagina heb ik mezelf veel beter kunnen informeren over de makelaars waarvan ik niet wist wat ze waren en over de verschillende opties die er in deze markt bestaan.
  Bedankt voor de eerlijkheid, ze doen hun werk erg goed.
  Al nadat ik mijn investering heb gedaan, zal ik mijn mening opnieuw achterlaten.

 4. Het BDSwiss-team antwoord

  hallo diaz
  BDSwiss wordt sinds 2013 gereguleerd door CySec in de EU met licentie nr. 199/13 die helaas niet wordt genoemd in deze specifieke recensie. In feite is BDSwiss momenteel gereguleerd en geregistreerd bij verschillende regelgevende instanties.
  Als u meer informatie wilt over BDSwiss, neem dan gerust contact met ons op via [e-mail beveiligd] en ons team helpt u graag met al uw vragen.
  Dank je wel,
  Het BDSwiss-team

 5. Diaz antwoord

  hallo ze hebben veel advertenties in mijn land.. zijn ze betrouwbaar of niet? Ik ben bang om door hen opgelicht te worden .. Ik heb advies en ervaringen nodig !!! DANK U!! Ze bellen me dagelijks om een ​​rekening te openen!!!

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Nestor, bedankt voor het reageren op de BDSWISS-makelaar, alle informatie is van grote hulp voor onze gebruikers. Tot nu toe hebben we geen klachten ontvangen over de makelaar.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Groeten.

 6. nestor antwoord

  Vreselijke verbinding voor Latijns-Amerika, het loopt vast in de metatrader4 of het wordt verbroken, ik probeer me al meer dan twee weken terug te trekken en niets! Als het geen oplichterij is, leg me dan uit waarom deze Zwitserse dieven me mijn geld niet laten opnemen! en dat de Zwitsers niets mogen hebben, het zijn eerder dieven allemaal met pure praat en winst en winst maar ik kan nooit mijn geld opnemen!

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Nestor, onze ervaring met makelaars zoals BDSwiss van de Mauritius-eilanden is tot op heden ZEER NEGATIEF geweest, de meeste van deze makelaars hebben ondanks een regelgeving de neiging om hun klanten op te lichten, de MAURITISCHE EILANDEN zijn jarenlang zwart of grijs geweest als belastingparadijzen Havens), vertelt dit ons dat ze heel gemakkelijk te bereiken zijn en dat ze nutteloos zijn als het gaat om het verdedigen van investeerders of handelaren tegen makelaars zoals BDSwiss.
   Uw geld wordt niet gedekt alsof het in een makelaar met EUROPESE regulering is, als u bijvoorbeeld € 5.000 investeert en de makelaar van de ene op de andere dag verdwijnt (wat al duizenden keren is gebeurd) heeft u niemand om iets van te claimen, dan bent u verloren het ALLES.
   Persoonlijk raad ik u aan uw kapitaal onmiddellijk op te nemen, ik weet niet of u dat kunt, maar ik zou het daar geen seconde laten staan.
   Zoals u op onze website kunt zien, geven wij u de mogelijkheid om het geld geheel of gedeeltelijk terug te vorderen bij een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is en dat zeer effectief is gebleken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   groeten

  • RENE antwoord

   HOLA NESTOR DANK U VOOR UW OPMERKINGEN WAT ZIJN DE MENSEN MET WAARMEE U CONTACT HEBT VAN BDSWISS? OMDAT UW ERVARING ZO GELIJK IS MET WAT ER MET MIJ GEBEURT, DAT IK ERG ZENUWELIJK BEN.

 7. elias antwoord

  Ik gebruik momenteel deze Broker omdat ik begin december de overeenkomstige opname zal doen. Voorlopig heb ik geen klachten over deze makelaar maar ik heb al gelezen dat de FSC-regelgeving slecht is, waar kan ik die informatie over die regeling zien????

  Uitstekend de pagina

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Elias, bedankt voor het reageren op de BDSWISS-makelaar, alle informatie is van grote hulp voor onze gebruikers. Informatie over de regelgeving is hier te lezen in de review over BDSWISS.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Groeten.

 8. [e-mail beveiligd] antwoord

  Hallo!! Mijn naam is Ernesto Rios, ze vertelden me over de makelaar !!tradeltd.com!!, om me aan te bieden om in hun platform te investeren, mijn storting te doen; Later werd ik verwelkomd door BDSWISS SUPPORT voor mijn investering van 200 dollar, tot op heden hebben ze geen contact met me opgenomen zoals afgesproken om me te plaatsen door een persoon die me zou helpen, !! ZORG IS EEN FRUDE !!, investeer niet in deze twee !! Makelaars !!, we moeten de cybernetische politie in het oog houden zodat ze terechtkomen bij deze mensen die zich inzetten voor oplichting …….

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Ernesto, bedankt voor het delen van je ervaring met BDSwiss en met Handel LTD. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u nummers, namen van contactpersonen, e-mails? We raden u ook aan om uw ervaring achter te laten in de sectie over Trade LTD.

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *