✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf AXEN CAPITAL is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie zien over AXEN CAPITAL en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteaxencapital.com
🏠 vennootschap*Axen Kapitaal B.V
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailHeeft geen
📈 platformEigen platform, MetaTrader 4 en MetaTrader 5
📌 AdresSaint Vincent en de Grenadines
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 13 mei 2019
BedrijfstypeAcademie, fondsbeheer

vennootschap:⚠️ AXEN CAPITAL is eigendom van Axen Kapitaal B.V,

Plaats: AXEN CAPITAL vermeldt dat het zich bevindt in Saint Vincent en de Grenadines, een belastingparadijs, een locatie die totaal NIET AANBEVOLEN wordt. Als u besluit een hier gevestigd bedrijf te vertrouwen, moet u weten dat uw geld geen enkele vorm van bescherming geniet. Het is zeer riskant. Denk alstublieft twee keer na voordat u dit bedrijf vertrouwt. Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is AXEN KAPITAAL?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen AXEN KAPITAAL is eena Academie voor Fondsbeheer.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

Axen Capital-website

Hier presenteren we een screenshot van de AXEN CAPITAL-website, namelijk axencapital.com. De opname is gemaakt in SEPTEMBER 2021.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– We hebben de volgende telefoonnummers gevonden:

-(33) 3709-6294

(452) 175-43-21

(443) 298-3271

(477) 148-2232

 (55) 6703-5218

 • We hebben geen e-mail gevonden.

* Regulering van AXEN CAPITAL

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

Omdat het een academie is met educatieve doeleinden, heeft het geen regelgeving nodig zoals een makelaarsbedrijf dat zou doen.

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Axen Capital en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Ze vermelden dat ze zich op een ZEER ONVEILIGE locatie bevinden

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, omdat het geen makelaar is en geen regulering door een financiële entiteit nodig heeft.

Het bedrijf heeft piramidekarakteristieken, wees voorzichtig.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

Axen Capital, een academie gespecialiseerd in fondsbeheer, benadrukt haar aanwezigheid op een locatie als Saint Vincent en de Grenadines, hoewel deze locatie voor sommigen veiligheidsproblemen kan oproepen.

Deze academie richt zich vooral op het aanbieden van kennis en tools voor fondsbeheer en oriënteert zich op een educatieve aanpak zonder de rol van makelaarsbedrijf te spelen. In die zin kan het gebrek aan informatie over de regulering ervan onzekerheid veroorzaken bij degenen die op zoek zijn naar een instelling met duidelijkheid op regelgevingsgebied, aangezien zij niet als directe financiële intermediairs optreden.

Deze academische benadering kan aantrekkelijk zijn voor degenen die kennis willen verwerven op het gebied van fondsbeheer, hoewel het vragen kan oproepen over het regelgevingskader en de bedrijfspraktijken, aangezien het geen conventionele financiële intermediair-entiteit is.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Nieuws over AXEN CAPITAL:

Datum Update nieuws
Augustus 2023We ontvangen een groot aantal berichten van klanten van Axen Capital die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.

Video over AXEN HOOFDSTAD

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met AXEN CAPITAL.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door AXEN CAPITAL

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u AXEN CAPITAL rapporteert

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor AXEN CAPITAL?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik AXEN CAPITAL melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is AXEN CAPITAL betrouwbaar?

Nee. AXEN CAPITAL is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: de locatie, als belastingparadijs, zorgt voor veel onzekerheid en financiële onzekerheid. Het is niet gereguleerd vanwege zijn academische doeleinden en omdat het geen makelaar is. Daarnaast heeft het bedrijf piramidale kenmerken. WEES ERG VOORZICHTIG.

Hoe geld terugkrijgen van AXEN CAPITAL?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

53 reacties op «Axen Capital: mening en commentaar – Is het oplichterij?»

 1. Humberto antwoord

  Nou, waar ik mezelf net van heb gered! Ik stond op het punt om in godsnaam meer dan 20.000 HAHAHAHAHA te storten. Hartelijk dank vrienden voor uw werk bij het waarschuwen voor oplichting. Ik belde eigenlijk de bank om de overboeking te doen, maar godzijdank besloot ik wat informatie te zoeken. Ze hebben me zojuist van een heel groot probleem gered. Hartelijk dank!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Humberto, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog iemand die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *