✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in Aurea Capital Markets. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over Aurea Capital Markets zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteaureacapitalmarkets.com
🏠 vennootschapAUREA CAPITAL MARKETS LLC
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformMT4
📌 AdresSt. Vincent en de Grenadines

⚠️ Aurea Capital Markets is eigendom van AUREA CAPITAL MARKETS LLC, het bedrijf is gelegen in Saint Vincent en de Grenadines, een potentieel gevaarlijk belastingparadijs voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. ⚠️

Accounttypen

Nu zullen we de soorten rekeningen analyseren die worden aangeboden door Aurea Capital Markets, in dit geval zien we dat het 3 verschillende soorten rekeningen biedt:

Account typeMinimale eerste storting
Was verspreid$200
Standaard$200
Pro$500

Informatie op internet

aurea capital markets website

Aurea Capital Markets geeft een basisuitleg van de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en -analyse, economische kalender, activacalculator, live grafieken, echt niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

Op dit moment hebben we geen telefoonnummers gevonden.

???? Definitieve waardering van Aurea Capital Markets ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET BIJ Aurea Capital Markets.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over Aurea Capital Markets:

Datum Update nieuws
februari 2021Klacht tegen Aurea Capital Markets van CNMV.
juli 2023Volgens ontvangen informatie zou de heer Miguel Orea gelinkt zijn aan Aurea Capital. Het zou ook worden gekoppeld aan "Wealth Generators"

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”709″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met .

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door Aurea Capital Markets

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe Aurea Capital Markets te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Aurea Capital Markets rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Aurea Capital Markets oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat Aurea Capital Markets oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is Aurea Capital Markets betrouwbaar?

Nee. Aurea Capital Markets is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Aurea Capital Markets?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Aurea Capital Markets?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

10 reacties op «Is Aurea Capital Markets oplichterij? Meningen»

 1. ed buffet antwoord

  Het is duidelijk oplichterij. En op geen enkele manier is hij al 10 jaar op de markt sinds 7 jaar geleden ontmoette ik Miguel Orea (een egocentrische eikel) in een "bedrijf" dat uiteindelijk een ponzi werd die "rijkdomgeneratoren" werd genoemd. Daar leerde Miguel vals spelen met handel als excuus.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo ed buffet, bedankt voor het schrijven over Aurea Capital. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Figueroa antwoord

  Alle informatie die ze innemen, zoek naar Eduardo Abarca of Miguel Orea op Instagram, persoonlijkheden in de handelswereld in Mexico en LATAM, mensen zo groot als Elías Ayub, de schoonzoon van miljardair Carlos Slim, hebben geïnvesteerd in hun investeringsfonds. Onthoud dat in Mexico de handel niet per se gereguleerd is, het is in een juridisch vacuüm, het kan niet volledig transparant zijn in Mexico vanwege het domme beleid van hetzelfde land, GNT wordt ook gehaat en ze hebben nooit een betaling geweigerd, maar je moet een adviseur hebben om uw opnames te verwerken, opnames zijn meer rudimentair, maar er is GEEN zwendel om na te streven

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Figueroa, bedankt voor het schrijven over Aurea Capital Markets, deze oplichters werken meestal als een team, men vangt klanten en leidt ze door naar de makelaar waarmee de voordelen worden verdeeld door het geld van de klant te verliezen dat nooit echt verloren gaat, omdat het niet in de markt, zijn het louter boekhoudkundige boekingen. Deze makelaar heeft geen enkele vorm van regelgeving, het is alleen een bedrijf geregistreerd op een Caribisch eiland dat uiteindelijk al het geld van de klanten steelt. Deze makelaar is een SCAM, de CNMV (Financial Regulator of Spain), heeft een kennisgeving aan deze makelaar gedaan omdat hij niet volgens de regels handelt, klik hierAls u alleen in Latam werkte, zou u deze melding 10 dagen geleden niet ontvangen. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.
   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U.

   Groeten.

 3. John antwoord

  Nou, nou, ik dacht erover om met hen te investeren, maar in tegenstelling tot al degenen die denken dat ik de kantoren en de eigenaren ken, was dat de reden waarom ik bemoedigend was.

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Juan, als je ons deze informatie kunt geven, zal het een grote hulp zijn voor iedereen die door dit bedrijf is opgelicht. Er is altijd wel iemand dapper die een verschil maakt en die probeert een betere wereld te maken, waar gerechtigheid valt op degenen die kleine spaarders laten lijden en onterecht hun geld stelen met leugens en manipulaties. Ik hoop dat jij een van die dappere mensen bent die de getroffenen helpt om een ​​einde te maken aan deze oplichting.

   Groeten.

 4. Yo antwoord

  Ik stak er bijna mijn benen in. Goed dat ik dit kon zien. Ik heb zelfs een account aangemaakt, maar iets in mijn instinct zei me om er geen geld op te storten. Een vrij sterk gevoel. Dat Fernando die opmerkingen maakt met hen werkt, dit is hun nummer +52 55 4236 8452, hij komt uit Mexico.

  Ik kwam bij hen via deze man, David Vidal, die een cursus verkoopt om binnen 90 dagen aan de slag te gaan als winstgevende handel. Ik kocht het, ik was gefascineerd, maar het is niet om over naar huis te schrijven. Het is niet iets dat gemakkelijk of doorlatend is in zijn onderwijsmodel. Ze hebben een goede webstructuur, het is niet iets goedkoops om te doen of te onderhouden, misschien met alle cursussen die worden verkocht is het mogelijk dat het voor dat alles en meer geeft (speculatie). Bij het kopen van de cursus laten ze je zien dat zij, de Vidal Academy, je in staat stellen om met een betere prijs in de Broker te werken dan wanneer je niet van de academie zou zijn, maar de fout is dat als je naar de Auerea Capital-pagina (Broker ondervraagd) Het blijkt dat je toegang hebt tot dezelfde prijzen als elke andere klant die geen klant was van de Academia de Vidal, wat mij doet denken dat Vidal hierbij betrokken is en op deze manier trianguleren ze de perfecte zwendel (speculatie) . Deze meneer Vidal heeft een pagina, ik laat de link achter.
  killmarkets.com / webinar1597682934459

  vertrokken

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo ik, bedankt voor het schrijven over Aurea Capital Markets, deze oplichters werken meestal als een team, men vangt de klanten en leidt ze door naar de makelaar waarmee de voordelen worden verdeeld door het geld van de klant te verliezen dat in werkelijkheid nooit verloren gaat, omdat het niet op de markt komt, zijn het louter boekhoudkundige boekingen. Deze makelaar heeft geen enkele vorm van regelgeving, het is alleen een bedrijf geregistreerd op een Caribisch eiland dat uiteindelijk al het geld van de klanten steelt. Deze makelaar is een SCAM, de CNMV (Financial Regulator of Spain), heeft deze makelaar op de hoogte gebracht omdat hij niet volgens de regels handelt, klik hierAls u alleen in Latam werkte, zou u deze melding 10 dagen geleden niet ontvangen. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.
   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

 5. Fernando antwoord

  Omdat het een pagina is die makelaars aanbeveelt of niet, moeten ze eerst op de hoogte zijn van makelaardij.

  Ze moeten eerst weten wat het verschil is tussen een Broker LTD en LLC
  urea Kapitaalmarkten
  Het is een ECN / STP-makelaar die alleen met LATAM-klanten werkt, daarom zijn er slechts twee entiteiten die CFD's in Latijns-Amerika reguleren, het zijn CIMAS en FSA en ze zijn voldoende om met LATAM te werken of te werken, dat wil zeggen dat het niet handelt met de regelgeving van Londen of andere landen, bevinden de entiteiten die de CFD reguleren zich in vrije zones, omdat we anders als handelaar belasting zouden moeten betalen voor het hebben van een rekening bij een makelaar.

  Hun responsniveau is snel in vergelijking met andere makelaars
  Verwerkt opnames ondersteund door mastercard (weinig makelaars behandelen het)
  Grupo Áurea bestaat uit een investeringsportefeuille met een geschiedenis van 10 jaar
  Handelsacademie
  Makelaar.

  groeten

  - ONBETROUWBARE OPMERKING, GESCHREVEN DOOR PERSONEEL VAN DE MAKELAAR -

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Fernando, bedankt voor het schrijven over Aurea Capital Markets, maar je informatie is ONWAAR, deze makelaar heeft geen enkele vorm van regelgeving, het is alleen een bedrijf geregistreerd op een Caribisch eiland dat uiteindelijk al het geld van klanten steelt . Deze makelaar is een SCAM, de CNMV (Financial Regulator of Spain), heeft deze makelaar op de hoogte gebracht omdat hij niet volgens de regels handelt, klik hierAls u alleen in Latam werkte, zou u deze melding 10 dagen geleden niet ontvangen. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.
   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *