✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juli 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of AssetivaX een bedrijf is dat we kunnen vertrouwen of dat het onbetrouwbaar is. Lees onze gedetailleerde analyse voor meer informatie!

Na een grondige beoordeling van de website hebben we elk aspect minutieus onderzocht en de belangrijkste kenmerken geanalyseerd waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een kwaliteitsmakelaar, zoals de locatie, het moederbedrijf, de regelgeving en de reputatie.

Hieronder laten wij u essentiële informatie zien over AssetivaX en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteassetivax.com
🏠 vennootschap*Vermeldt dat het onderdeel uitmaakt van – Vermeldt niet tot welk bedrijf het behoort
verordeningVermeldt dat het gereguleerd is in - Vermeldt niet dat het gereguleerd is
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresVermeldt dat het zich in Saint Vincent en de Grenadines bevindt
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 2023-12-24
BedrijfstypeCFD's, aandelen, grondstoffen en indices makelaar

Bedrijf: ⚠️ AssetivaX vermeldt met geen enkel bedrijf de relatie. Dit gebrek aan transparantie is reden tot zorg.

Locatie: ⚠️ Volgens AssetivaX ligt de locatie in Saint Vincent en de Grenadines, een keuze die helemaal niet aan te raden is. Het storten van uw geld in een bedrijf dat hier gevestigd is, brengt een groot risico met zich mee, omdat uw geld niet wordt beschermd. We raden u aan dit nog eens te overwegen voordat u deze entiteit vertrouwt.

Het is belangrijk op te merken dat we verschillende kenmerken van dit bedrijf hebben gevonden die ons zorgen baren.

Wat is AssetivaX?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen AssetivaX is een: CFD's, aandelen, grondstoffen en indices broker .

Accounttypen

soorten accountsMINIMALE EERSTE AANBETALING
StandaardHet wordt niet vermeld
Professioneel Het wordt niet vermeld
VIP Het wordt niet vermeld
Bedrijven Het wordt niet vermeld

Informatie op internet

website

Hier laten we u een screenshot zien van de AssetivaX-website, namelijk assetivax.com. De opname vond plaats in juni 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– Wij hebben het volgende telefoonnummer gevonden: Uw telefoonnummer staat er niet bij

– We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd]

AssetivaX-verordening

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De situatie die de makelaar ons voorlegt is uiterst zorgwekkend; Het biedt geen informatie over de regelgeving ervan. Welke gevolgen heeft dit? We hebben te maken met een ongereguleerde makelaar. Wat betekent dit? Het betekent dat de klanten van de makelaar en hun fondsen volledig onbeschermd zijn. Met andere woorden: als de makelaar frauduleus handelt, kunt u uw geld waarschijnlijk niet terugkrijgen. Wees zeer voorzichtig als u met dit soort bedrijven omgaat. Denk goed na voordat u geld verzendt, u vertrouwt een bedrijf zonder enige regelgeving of bescherming!

???? AssetivaX eindwaardering ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van AssetivaX en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Ze wijzen erop dat ze zich op een ZEER ONVEILIGE locatie bevinden, zoals Saint Vincent en de Grenadines.

verordening: Door geen details over de regelgeving te verstrekken, lijkt dit bedrijf niet gereguleerd te zijn, wat duidt op een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en professionaliteit.

Houd er rekening mee dat het bedrijf is gerapporteerd door verschillende financiële toezichthouders (in dit geval de CNMV, Nationale Securities Market Commission). Wees UITERST VOORZICHTIG.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

Na een gedetailleerde beoordeling van de AssetivaX-website wordt vastgesteld dat zij opereren als een makelaar die diensten aanbiedt in CFD's, aandelen, grondstoffen en indices. De gerapporteerde locatie in Saint Vincent en de Grenadines, een gebied dat bekend staat om zijn gebrek aan zekerheid op het gebied van de regelgeving, roept echter grote zorgen op over de bescherming en transparantie voor klanten.

Op het gebied van regelgeving verstrekt AssetivaX geen informatie over de toezichthoudende instantie die toezicht houdt op haar activiteiten. Dit gebrek aan transparantie suggereert dat het bedrijf zonder goed toezicht zou kunnen opereren, wat alarmerend is voor beleggers die op zoek zijn naar veiligheid en bescherming van hun fondsen. Bovendien is gemeld dat AssetivaX is gerapporteerd door de CNMV, de Nationale Securities Market Commission, wat de noodzaak versterkt om uiterst voorzichtig te zijn bij het overwegen van welk type investering dan ook bij deze entiteit.

🚨🚨Om af te ronden: Om de genoemde redenen concluderen wij dat dit bedrijf niet erg serieus of veilig is. Het is van cruciaal belang om uiterst voorzichtig te werk te gaan, aangezien er verschillende zorgwekkende signalen zijn. 🚨🚨

updates

Nieuws over AssetivaX:

Datum Update nieuws
Juni 2024Klacht tegen AssetivaX financiële toezichthouder CNMV, Nationale Commissie voor de Effectenmarkt

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met AssetivaX.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Methoden om geld terug te krijgen dat is opgelicht door ActivaX

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt terugkrijgen nadat u bent opgelicht, vindt u in onze FAQ-sectie hieronder richtlijnen.

Hoe u AssetivaX rapporteert

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ideale alternatieven voor AssetivaX?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik AssetivaX melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is AssetivaX betrouwbaar?

Nee. AssetivaX is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: het beweert gevestigd te zijn in Saint Vincent en de Grenadines, een locatie die bekend staat om zijn hoge risico's op het gebied van veiligheid. Het bedrijf geeft geen details over zijn regelgeving, wat erop wijst dat het zonder toezicht opereert, wat een aanzienlijk gebrek aan transparantie en professionaliteit aan het licht brengt. Het is belangrijk op te merken dat het bedrijf is gerapporteerd door verschillende financiële toezichthouders, waaronder de CNMV (Nationale Securities Market Commission). Uiterste voorzichtigheid is geboden bij het overwegen van welke vorm van zakelijke relatie dan ook met deze entiteit, gezien het gebrek aan duidelijkheid over de bedrijfs- en operationele structuur ervan.

Hoe kan ik geld terugkrijgen van AssetivaX?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «AssetivaX: mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Daniela antwoord

  Dit bedrijf zet je op het verkeerde been. Ik verzeker je, ze lieten me niet terugtrekken, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Daniela, bedankt voor het schrijven over AssetivaX. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *