✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U moet NIET in Amega investeren. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over Amega zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteamega.finance
🏠 vennootschapAmega Global Ltd
verordeningFSC
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformMT5
📌 Adres6e verdieping, Nexteracom-gebouw, Cybercity Ebene, Republiek Mauritius

⚠️ Amega is eigendom van Amega Global Ltd, het bedrijf bevindt zich in Mauritius, een potentieel gevaarlijk belastingparadijs voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. ⚠️

Accounttypen

Amega biedt geen verschillende handelsaccounts aan.

Informatie op internet

amega-website 1

Amega geeft een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en -analyses, economische kalender, activacalculator, educatief gedeelte, live grafieken, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

 • +230 5297 0273

???? Laatste Amega-beoordeling ????

Eindelijk, en in een paar woorden, Onze aanbeveling is: INVESTEER NIET BIJ Amega.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Amega-nieuws:

Datum Update nieuws
kan 2021Klacht tegen Amega CNMV.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”937″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met .

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Amega

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u Amega kunt rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Amega rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Amega een oplichterij – is het een oplichterij?

Ja, wij denken dat Amega oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeiden dat ze hun kapitaal niet konden opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is Amega betrouwbaar?

Nee. Amega is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Amega?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Amega?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Is Amega oplichterij? Meningen»

 1. Roze antwoord

  Ik probeer al heel lang met amega te communiceren, maar niemand antwoordt me, ze lezen mijn e-mails niet eens!
  Ik zou graag met anderen willen praten die door amega zijn opgelicht, zodat we een sterkere en effectievere collectieve klacht kunnen organiseren, in de tussentijd zal ik blijven aandringen totdat ze me teruggeven wat van mij is

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Rosa, bedankt voor het delen van je ervaring met Amega. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het. Ze proberen je altijd te manipuleren, ze zullen je geld niet teruggeven, noch de eerste, noch als je ze later verzendt, zie je het niet meer, probeer het te claimen via onze chat.
   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *