✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie geven wij u onze beoordeling of het bedrijf Altrix Rand is het betrouwbaar of niet. Mis onze volledige recensie voor alle details niet!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten wij u essentiële informatie over Altrix Edge zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitealtrix-edge.co – altrix-edge.org – altrix-edge.com – altrix-edge.io – altrix-edge.club
🏠Bedrijf Het wordt niet vermeld
verordeningHet is niet gereguleerd
???? E-mailHeeft geen
📈Platformeigen platform
📌Adres​De locatie wordt niet vermeld
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 2023-04-07 (zeer recent)
BedrijfstypeAltrix Edge Logs-website

Bedrijf:
🚨 Altrix Edge vermeldt niet van welk bedrijf het is. Wees heel voorzichtig, we merken een duidelijk gebrek aan transparantie

locatie:
⚠️De locatie van Altrix Edge is onduidelijk, wat zorgwekkend is.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is Altrix Edge?

Na een grondige evaluatie van de website van het bedrijf kwamen we tot de conclusie Altrix Edge werkt niet cals een makelaar zelfHet is eerder een website die door verschillende beleggingsmaatschappijen wordt gebruikt om informatie te verkrijgen van alle mensen die zich registreren via het registratieformulier op deze website.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

website altrix.edge

Hier laten we u een screenshot zien van de Altrix Edge-website, namelijk altrix-edge.co. De opname is gemaakt in mei 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Wat de contactgegevens betreft: dit bedrijf verstrekt geen e-mailadres of telefoonnummer. Wat zegt dit gebrek aan informatie ons? Het ontbreken van contactgegevens is een alarmerend teken. Wat zou er gebeuren als er zich een probleem voordeed of als u een vraag moest stellen? Zonder een directe vorm van communicatie wordt de situatie zorgwekkend.

Altrix Edge-regulering

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

La gebrek aan informatie over regelgeving van deze makelaar baart zorgen. Wat houdt dit in? Dat het een niet-gereguleerde makelaar is, waardoor het geld van klanten in gevaar komt. Als de makelaar frauduleus handelt, kunnen beleggers mogelijk hun geld niet terugkrijgen. Wees voorzichtig als u niet-gereguleerde bedrijven vertrouwt!

???? Eindbeoordeling Altrix Edge ????

Zoals u kunt zien, hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Altrix Edge en zijn we tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt niet vermeld waar het zich bevindt.

verordening: Het gebrek aan informatie over de regelgeving is zorgwekkend. Dit geeft aan dat het bedrijf niet gereguleerd is, wat vragen oproept over de transparantie en ernst ervan.

Houd er rekening mee dat het bedrijf is door verschillende financiële toezichthouders aan de kaak gesteld (in dit geval de CNMV, Nationale Commissie voor de Effectenmarkt). Wees UITERST VOORZICHTIG.

Het bedrijf vermeldt ook geen enkel contactmiddel; Als u voor een noodgeval contact met hen moet opnemen, hoe gaat u dat dan doen? Wees alstublieft voorzichtig.

Na een grondige evaluatie van de Altrix Edge-website is ontdekt dat deze zelf niet als makelaar fungeert, maar eerder als een portaal dat door verschillende beleggingsmaatschappijen wordt gebruikt om informatie te verzamelen van gebruikers die zich online registreren. Ondanks dat deze website onlangs in april 2023 is geregistreerd, ontbreekt het aan transparantie over het bedrijf waartoe deze behoort, wat aanleiding geeft tot bezorgdheid over de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid ervan.

Bovendien is de locatie van Altrix Edge onduidelijk, wat een extra laag van onzekerheid toevoegt over de legitimiteit van het bedrijf en de veiligheid van de gegevens die door gebruikers worden verstrekt. Het gebrek aan transparantie op dit vlak roept vragen op over bedrijfspraktijken en de bescherming van de privacy van klanten.

De situatie wordt nog verergerd door de klacht die in mei 2024 door de National Securities Market Commission (CNMV) tegen Altrix Edge werd ingediend. Deze klacht van een officiële financiële toezichthouder onderstreept de noodzaak om uiterst voorzichtig te zijn bij het overwegen van elke vorm van interactie met deze website. Kortom, gezien het gebrek aan duidelijkheid over eigendom en locatie, evenals klachten van de toezichthouders, wordt gebruikers geadviseerd voorzichtig te zijn en transparantere en betrouwbaardere alternatieven op het gebied van online beleggen te overwegen.

🚨🚨 Concluderend zijn wij van mening dat dit bedrijf, om de genoemde redenen, aan ernst en veiligheid ontbreekt. We raden u aan voorzorgsmaatregelen te nemen voordat u betrokken raakt bij een entiteit met dit profiel. 🚨🚨

updates

➡️Nieuws over Altrix Edge:

Datum Update nieuws
kan 2024Klacht tegen Altrix Edge van financiële toezichthouder CNMV, Nationale Commissie voor de Effectenmarkt

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Altrix Edge.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Altrix Edge

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u Altrix Edge rapporteert

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Altrix Edge?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik Altrix Edge melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Altrix Edge betrouwbaar?

Nee. Altrix Edge is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: Het vermeldt niet de locatie, noch de regelgeving, de leeftijd is recent en het is gerapporteerd door een erkende toezichthouder.

Hoe geld terugkrijgen van Altrix Edge?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

20 reacties op «Altrix Edge: mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Benjamin antwoord

  Hallo goede middag,
  Ik heb me geregistreerd bij altrix edge en heb geen geld gestort. Ze blijven mij bellen...
  Ze hebben me zelfs een e-mail gestuurd van Cybercapital waarin ze zich voordeden als de Bank van Spanje, waarin ze embargo's in mijn naam noemden en ik weet niet welke andere onzin. Ik heb mijn bankgegevens niet verstrekt en ook geen handelingen verricht. Is er nog iemand gebeurd?
  Weet iemand hoe ik mijn account kan opzeggen?
  Dank u.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Benjamin, Altrix Edge is een oplichterij (het zijn dezelfde oplichters van Cyber ​​Capital). Wat je zegt is met veel mensen gebeurd, maar het is een grove oplichterij, geloof niets van wat ze je sturen, het is allemaal vals, trap niet in hun valstrikken en leugens, ze willen alleen je geld en zullen het op welke manier dan ook proberen, blokkeer alle oproepen van hen en u beantwoordt ze niet eens.

   Groeten.

 2. Fanny Pujol antwoord

  Zodra je je registreert, word je gek met telefoontjes en oproepen om steeds meer te investeren en niet op te nemen. Laten we eens kijken wat er gebeurt met de opnames, ik maak me grote zorgen over deze mensen, ik zie geen goed perspectief, ik zal ze informeren , bedankt voor je advies. Het is jammer dat ik het werk dat ze doen niet heb gezien voordat ik investeerde als een zelfverzekerde newbie, sds, Fanny

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Fanny, bedankt voor het schrijven over Altrix Edge. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Dani, het klinkt zo. Als ze erop staan, wees dan niet gehaast en stuur geen geld. Oplichters oefenen meestal veel druk op je uit, zodat je niet nadenkt. We beoordelen momenteel verschillende beoordelingen, maar we zullen de uwe als prioriteit beschouwen om deze makelaar te kunnen beoordelen. Kunt u ons de website doorgeven? Bedankt.

 3. Fabi antwoord

  Bedankt voor de analyse? Dus welk bedrijf raadt u aan dat betrouwbaar is?

  Dank je wel!

 4. JCARLOS antwoord

  Goedemorgen, ik wil dat u stopt met mij te bellen, alstublieft. Ik overweeg om mijn telefoonnummer te veranderen, ze zijn ondraaglijk. Ze bellen mij meer dan 3 keer per dag, tot laatst was het 10 keer. ZWAAR. IK WIL NIET INVESTEREN IN UW SCAM. INTERNETDIEVEN.

 5. Adela Paz antwoord

  Hallo! Dankzij deze analyse heb ik mijn kapitaal teruggevonden! Zegeningen voor iedereen!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Adela, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog iemand die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM JE GELD

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 6. Lau Jereez antwoord

  Na registratie bellen ze je vanuit de hele wereld om je onder druk te zetten om geld te investeren. Ik heb 250 dollar geïnvesteerd en nadat ik dit had gelezen, had ik er spijt van en nu willen ze me mijn geld niet teruggeven. Ze vertellen me dat ik meer moet storten om alles terug te krijgen en meer geld te verdienen. Het zijn oplichters.

  Help alstublieft.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Lau, bedankt voor het schrijven over Altrix Edge. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 7. Juli antwoord

  Hallo, ik heb me geregistreerd en nu bellen ze me vanaf verschillende nummers in Oost-Europa... Ze bieden me investeringen aan en ze zijn vervelend, ik heb ze gezegd me niet meer te bellen en nu overweeg ik mijn telefoonnummer te veranderen omdat ze me blijven bellen om mij onder druk te zetten om bij verschillende makelaars te beleggen. Zij zijn zwaar.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Juli, bedankt voor het schrijven over Altrix Edge. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 8. Maria antwoord

  Hallo, nadat ik mij hier heb geregistreerd, bellen ze mij nu vanaf nummers over de hele wereld om mij beleggingen aan te bieden. Ze vragen mij om € 250,- te storten. Wees voorzichtig, want het lijkt mij oplichterij.

  groeten

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Maria, bedankt voor het schrijven over Altrix Edge. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 9. Kevin R antwoord

  Dit bedrijf betaalt niet. Ik verzeker je, ik probeer me nog steeds terug te trekken en ik kan het niet, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Kevin R, bedankt voor het schrijven over Altrix Edge. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *