✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf ALIPRO is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie over ALIPRO zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 WebsiteAlipro.uno – alipro.digital
🏠 vennootschap*vermeldt het niet
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailContact via de website
📈 platformeigen platform
📌 Adresvermeldt het niet
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 01 – januari – 2023
BedrijfstypeEducatief platform voor digitale marketing

vennootschap: ALIPRO Er staat niet vermeld van welk bedrijf het is. Wees heel voorzichtig, we merkten een duidelijk gebrek aan transparantie.

Plaats: ALIPRO Er staat niet vermeld waar het zich bevindt, het vertrouwen van een bedrijf dat niet vermeldt waar het zich bevindt is erg gevaarlijk, wees voorzichtig. We kunnen u nu al vertellen dat we ons zorgen maken over verschillende kenmerken van dit bedrijf.

Wat is ALIPRO?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen ALIPRO is een educatief platform voor digitale marketing

Accounttypen

Afhankelijk van het type account varieert het type ondersteuning dat wordt ontvangen, evenals de educatieve hulpmiddelen en handelsinstrumenten die worden ontvangen.

ACCOUNTTYPENMINIMALE AANBETALING
basis-$5999
Elite$7499
Pro$11999

Informatie op internet

Alipro-website

Hier laten we u een screenshot zien van de ALIPRO-website, namelijk Alipro.uno. De opname is gemaakt in FEBRUARI 2023

Contact: telefoonnummers en e-mail

Dit bedrijf verstrekt geen contactgegevens; Geen e-mailadres of telefoonnummer. Wat betekent dit? Dat een bedrijf geen contactgegevens verstrekt, is een zeer slecht teken. Stel je voor dat je een probleem of klacht hebt en dat je geen contact met hen kunt opnemen. Het klinkt echt slecht, nietwaar?

*ALIPRO-regulering

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

ALIPRO is een website en bedrijf dat investerings- en affiliate marketingtrainingen aanbiedt. Dat wil zeggen: het is geen bedrijf dat gereguleerd moet worden.

???? ALIPRO eindbeoordeling ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Alipro en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt niet vermeld waar het zich bevindt.

verordening: ALIPRO Het is geen makelaar, dit betekent dat het niet gereguleerd hoeft te worden.

Het bedrijf heeft piramidekarakteristieken, wees voorzichtig.

Het bedrijf vermeldt ook geen enkel contactmiddel; Als u voor een noodgeval contact met hen moet opnemen, hoe gaat u dat dan doen? Wees alstublieft voorzichtig.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

Alipro is gepositioneerd als referentie op het gebied van digitale marketingeducatie, maar het gebrek aan gedetailleerde informatie over de specifieke locatie kan bepaalde zorgen en onzekerheden veroorzaken. Hoewel de aanpak ervan niet die van een makelaar is en in dit opzicht niet onderworpen is aan specifieke regelgeving, is het van cruciaal belang om voorzichtig te zijn bij het overwegen van het gebruik ervan.

Het is raadzaam om een ​​voorzichtige en proactieve houding aan te nemen voordat u zich tot Alipro verbindt. Dit omvat het uitvoeren van een grondige evaluatie van het beleid en de onderwijsmethodologieën en, in het bijzonder, het in detail onderzoeken van de ervaringen en meningen van degenen die eerdere interacties met dit platform hebben gehad. Deze grondige analyse stelt u in staat een completere en solidere visie te verkrijgen waarmee u een weloverwogen beslissing kunt nemen in termen van de geschiktheid ervan als hulpmiddel voor digitaal marketingonderwijs.

Hoewel Alipro zich op dit specifieke gebied onderscheidt, kan het gebrek aan duidelijkheid over de locatie aanleiding geven tot alarmsignalen, hoewel dit niet noodzakelijkerwijs de kwaliteit van de educatieve inhoud in twijfel trekt. Het is echter essentieel om uw begrip van het beleid en de ervaringen die door eerdere gebruikers zijn gedeeld te verdiepen, om de geschiktheid ervan en het niveau van vertrouwen dat kan worden gesteld in dit educatieve platform op het gebied van digitale marketing te beoordelen.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Nieuws over ALIPRO:

Datum Update nieuws
februari 2023We ontvangen een groot aantal berichten van Alipro-klanten die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.

Video over Alipro

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met ALIPRO.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door ALIPRO

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe ALIPRO te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik ALIPRO melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is ALIPRO betrouwbaar?

Nee. ALIPRO is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: het vermeldt de locatie niet, wat een teken is van gebrek aan transparantie. Uw website is erg nieuw, geeft dit u vertrouwen? Daarnaast heeft het bedrijf piramidale kenmerken. WEES ERG VOORZICHTIG.

Hoe geld terugkrijgen van ALIPRO?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

42 reacties op «Alipro: mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Javier, als je kunt uitbreiden zoals hij deed, zul je veel mensen helpen en voorkomen dat ze meer geld verdienen door oplichting. Bedankt voor het schrijven over Alipro. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 1. Analia antwoord

  Analyseer https://millionmind.digital, de makers van Alipro hebben hun naam veranderd omdat ze het oplichting beu waren, ze zijn hetzelfde en ze blijven oplichten

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Analia, we hebben verschillende klachten ontvangen en het lijkt duidelijk op oplichting te zijn, als ze erop aandringen, wees dan niet gehaast, stuur geen geld, oplichters oefenen meestal veel druk op je uit, zodat je niet nadenkt . We beoordelen momenteel verschillende beoordelingen, maar we zullen de uwe als prioriteit beschouwen om deze makelaar te kunnen beoordelen. Bedankt.

 2. Alejandra antwoord

  Ik voel me erg opgelicht en teleurgesteld over Alipro, ze verkopen je iets heel leuks, maar degenen die verkopen zijn altijd hetzelfde, ze schilderen het in kleuren en wat ze "leren" is heel basaal. Door een beetje onderzoek te doen, realiseerde ik me dat ik viel tot een totale onwerkelijkheid, vullen de zogenaamde ‘eigenaren’ hun zakken en laten mensen geloven dat ze familie zijn. Een totale teleurstelling

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Alejandra, bedankt voor het schrijven over Alipro. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 3. Iria Ballesteros antwoord

  Hallo! Dankzij deze analyse heb ik mijn kapitaal kunnen terugkrijgen. Zegeningen voor iedereen!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Iria, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog iemand die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM JE GELD

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 4. Brian antwoord

  Ik heb een deel van het geld dat ik met Paypal heb betaald teruggevorderd, het is oplichterij, geloof niets en investeer nooit meer geld, je raakt het kwijt, met Paypal praat je en ze geven je geld vrij snel terug….

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Brian, bedankt voor het schrijven over Alipro. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 5. Carlos antwoord

  Als ze gelijk hebben, is Alipro een oplichterij. Ik ben 3 dagen bezig om iets op te halen en ik ontvang niets. Het gaat om sigaren. Communiceer met Migo op WhatsApp 094361562 en hij stuurde ze de screenshots, de video's, de groepen, de berichten, hun netwerken, ik heb alle informatie

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Carlos, om verslag uit te brengen aan de academie kun je het beste op dit forum uitleggen hoe ze je hebben geprobeerd op te lichten. Bedankt voor het schrijven over Alipro. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 6. Gabriel antwoord

  VRIEND, IK HEB NET BEVESTIGD DAT ALIPRO EEN VOLLEDIGE SCAM IS. HOE MELD IK AAN DE ACADEMIE?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Gabriel, om verslag uit te brengen aan de academie kun je het beste op dit forum uitleggen hoe ze je hebben geprobeerd op te lichten. Bedankt voor het schrijven over Alipro. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 7. ADRIANA antwoord

  Welterusten! Hoe meld ik dat ze contact met mij hebben opgenomen
  Ik laat mijn e-mailadres achter voor het geval je me informatie wilt sturen [e-mail beveiligd] Ik zou het op prijs stellen, bedankt!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo ADRIANA, het is niet nodig om te rapporteren alleen omdat ze contact met je hebben opgenomen, blokkeer ze en dat is alles.

   Groeten.

 8. Marcos antwoord

  Hoe ze mensen het verhaal laten eten, veel overvloed zoals ze zeggen, maar hun gangen zijn verschrikkelijk. Het is een duidelijk excuus, ze verkopen lege inhoud, ze verschuilen zich achter de lessen die ze geven, maar de keren dat ik erbij kwam, was altijd dezelfde, pure opvulling. Ik raad ze niet aan

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Marcos, bedankt voor het schrijven over Alipro. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Carlos antwoord

   Ja, helemaal waar, ik ben ook opgelicht door dit vermeende Alipro-bedrijf.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *