✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in AcapitalGroup. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over AcapitalGroup zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteacapitalgroup.co
🏠 vennootschap*vermeldt het niet
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformWebtrader
📌 Adresvermeldt het niet

⚠️ AcapitalGroup vermeldt niet wie de eigenaar is, het bedrijf vermeldt niet waar het zich bevindt, potentieel gevaarlijk voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu zullen we de soorten rekeningen analyseren die worden aangeboden door AcapitalGroup, in dit geval zien we dat het geen soorten rekeningen aanbiedt.

Account typeMinimale eerste storting
Start$250
Standart$500
Zilver$100000

Informatie op internet

Website van Acapital Group

AcapitalGroup geeft een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en analyses, live grafieken, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

Op dit moment hebben we geen telefoonnummers gevonden.

???? Definitieve waardering van AcapitalGroup ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET BIJ AcapitalGroup.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over AcapitalGroup:

Datum Update nieuws
Maart 2023We ontvangen een groot aantal berichten van klanten van AcapitalGroup die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.
Augustus 2023Volgens ontvangen berichten zou "Vicente Adenildo de Souza" gelinkt zijn aan het bedrijf.
Augustus 2023Klacht tegen AcapitalGroup financiële toezichthouder AMF
september 2023Klacht tegen AcapitalGroup financiële toezichthouder FCA
november 2023Klacht tegen AcapitalGroup financiële toezichthouder CNMV

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”6991″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met AcapitalGroup.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door AcapitalGroup

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe AcapitalGroup te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik AcapitalGroup rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is AcapitalGroup oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat AcapitalGroup oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is AcapitalGroup betrouwbaar?

Nee. AcapitalGroup is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van AcapitalGroup?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor AcapitalGroup?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

12 reacties op «Is AcapitalGroup oplichterij? Opinies van 2023»

 1. Carolina Insúa antwoord

  Dit bedrijf heeft meerdere klachten!! In november heeft de CNMV haar gemeld!! Goede zorg

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Carolina Insúa, bedankt voor je reactie op . Het wordt momenteel beschouwd als een SCAM. De CNMV (de financiële toezichthouder van SPANJE) heeft hen gewaarschuwd omdat ze niet over de regelgeving beschikken om hun activiteit uit te voeren (Zie CNMV-link).

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Acapitalgroep antwoord

  Ik heb een probleem met het bedrijf Acapitalgruop dat mij mijn kapitaal van 66.902.00 euro niet wil terugbetalen sinds de maand voordat ik mijn kapitaal aanvraagde en de laatste keer dat ik nog steeds niets ontving simpelweg omdat ik 7000.00+1020+1220+1150+ betaalde 500 en nu vraag ik om meer +1000.00 Ik heb je gestuurd omdat ik niet meer geld heb om mijn kapitaal te ontvangen

  Ik heb een probleem met het kapitaal voor de terugbetaling van mijn kapitaal sinds of vóór juni 2023 met een waarde van 66902.00 euro. Vraag mij alstublieft om geld te sturen om de overboeking te verwerken op deze tijdstippen waarop ik het verstuur. 7000.00 +1020+200+1220 +1150+500.00 en nu zou ik meer 1000.00 moeten sturen

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo, bedankt voor uw reactie op AcapitalGroup. Deze makelaar is een SCAM. Het AMF (de Franse financiële toezichthouder) heeft er al voor gewaarschuwd vanwege fraude en het niet gereguleerd zijn (Zie AMF-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

 3. Maarten.2 antwoord

  Dit bedrijf wordt aan de kaak gesteld door AMF, wees voorzichtig

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Martin, bedankt voor je reactie op AcapitalGroup. Deze makelaar is een SCAM. Het AMF (de Franse financiële toezichthouder) heeft er al voor gewaarschuwd vanwege fraude en het niet gereguleerd zijn (Zie AMF-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

 4. Monica antwoord

  Ik heb € 15000 gestolen van mijn acapitalgroup

  Ze zijn een oplichter, sommige oplichters doen het nu in Portugal, ze deden het al in Frankrijk, in Spanje, en nu moeten we het in Portugal doen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Mônica, het is fraude, geef geen geld meer weg, ze geven het nooit terug. Bedankt voor het schrijven over AcapitalGroup. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 5. juli antwoord

  Dit bedrijf laat je niet terugtrekken. Ik zeg je uit eigen ervaring, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Julio, bedankt voor het schrijven over AcapitalGroup. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Alberto antwoord

   Ik ben zoals jij.
   Welke rechtshandelingen heeft u gepleegd?
   Heeft u de Schatkist moeten betalen voor wat er in uw webhandel is ingehouden?
   Groetjes Julio

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Alberto, de betalingen aan de schatkist en dit soort betalingen worden uitgevonden om meer geld te stelen dan wat ze al van je hebben gestolen, het is allemaal een leugen vanaf het begin, ze hebben je bedrogen en zullen dat blijven doen met het idee om meer geld te krijgen.

    Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

    Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *