✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

Reacties op 24NewsTrade

In deze sectie we zullen de makelaar 24NewsTrade analyseren (ook wel 24news.trade genoemd), is een Forex- en CFD-makelaar. Is 24NewsTrade echt een aanrader voor het doen van een investering? Of kan je beter niet investeren bij dit bedrijf? Is het een veilige makelaar? Is een gotcha? Wij helpen u het te bepalen.

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom we 24NewsTrade beoordelen. Het is omdat we enkele berichten hebben ontvangen van klanten met vragen over het bedrijf, en we denken graag dat onze recensiepagina beleggers helpt, door belangrijke informatie over het bedrijf te verstrekken, we informatie vrijgeven die elke belegger zou moeten weten voordat hij of zij leunt, voor Invest met een investeringsmaatschappij.

Krijg je geld terug - wij helpen je

We voeren deze review en beoordeling uit, omdat we verschillende berichten en opmerkingen krijgen over de betrouwbaarheid van het bedrijf in kwestie. ¿U bent een vertegenwoordiger van dit bedrijf? Laat een reactie achter als reactie op zorgen van klanten.

Essentiële informatie: Van wie is het? Waar ben jij? Bent u een gereguleerde makelaar?

de makelaar vermeldt onderdeel te zijn van: Baumont Groep OÜ.

Wat zijn ubicación, de makelaar vermeldt gevestigd te zijn in: Estland. 

Als we analyseren de regulering van de makelaar: ze vermelden niets over het zijn van een gereguleerde makelaar, waardoor we denken dat het een niet-gereguleerde makelaar is. 

Als we nu verder gaan met analyseren accounttypes aangeboden door 24NewsTrade, hebben we gemerkt dat het 6 . biedt verschillende soorten accounts / abonnementen: Basic Account, Standard Account, Trader Account, Pro Account, Pro + Account en VIP Account. We laten een afbeelding achter met een beetje informatie over elk type account.

Basisaccount- Minimale eerste storting van $ 250, 3 pips spread, vaste leverage tot 1:50, accountmanager, introductie tot het platform, introductie tot de financiële markt, bonus.

Standaardaccount: minimale initiële storting van $ 2.500, 3 pips spread, vaste leverage tot 1: 500, accountmanager, introductie tot het platform, introductie tot de financiële markt, bonus, technische analyse, fundamentele analyse, korte en lange termijn strategieën, management riskant.

Handelsaccount: minimale initiële storting van $ 5.000, 2.1 pips spread, vaste hefboomwerking tot 1: 1000, accountmanager 24 uur 5 dagen per week, introductie tot het platform, introductie tot de financiële markt, bonus, technische analyse, fundamentele analyse, strategieën korte en lange termijn, risicobeheer, geavanceerde handelsstrategieën, cursussen, verzekeringen tot 30%.

Pro-account: minimale initiële storting van $ 25.000, 0.7 pips spread, fixed leverage tot 1:50, accountmanager 24/7, introductie tot het platform, introductie tot de financiële markt, bonus, technische analyse, fundamentele analyse, strategieën op korte en lange termijn , senior accountmanager, dagelijks marktoverzicht, privé webinar met een expert, live handelen met een expert, verbeterd risicobeheer, geavanceerde handelsstrategieën, cursussen, tot 50% verzekering.

Pro + account- Minimale eerste storting van $ 100.000, vaste hefboomwerking tot 1:10, 24/7 accountmanager, platformintroductie, introductie financiële markt, bonus, technische analyse, fundamentele analyse, korte- en langetermijnstrategieën, senior accountmanager, dagelijks marktoverzicht , privé webinar met een expert, live handelen met een expert, verbeterd risicobeheer, geavanceerde handelsstrategieën, cursussen, verzekeringen tot 70%, marktexpert, onbeperkte toegang tot VIP-webinars, individuele markteducatie met experts, persoonlijke risicobeoordeling en -beheer met experts.

VIP-account- Minimale eerste storting van: neem contact op met 24NewsTrade, vaste hefboomwerking tot 1: 1, 24/7 accountmanager, platformintroductie, financiële marktintroductie, bonus, technische analyse, fundamentele analyse, korte strategieën en lange termijn, senior accountmanager, dagelijkse markt overzicht, privé webinar met een expert, live handelen met een expert, verbeterd risicobeheer, geavanceerde handelsstrategieën, cursussen, tot 70% verzekering, marktexpert, onbeperkte toegang tot VIP-webinars, individuele markteducatie met experts, persoonlijke risicobeoordeling en -beheer met deskundigen. Vraag details aan bij 24NewsTrade voor meer informatie.

24NieuwsTrade accounttypes
24NieuwsTrade accounttypes
24NieuwsTrade accounttypes
24NieuwsTrade accounttypes

In de volgende afbeelding kunt u meer informatie vinden over de soorten rekeningen. Klik hier om afbeelding 1 op ware grootte te zien y Klik hier om afbeelding 2 op ware grootte te zien.

Las platformen om te bedienen die 24NewsTrade aanbiedingen zijn: 24NewsTrade's eigen platform.

We zullen nu de verschillende bronnen en hulpmiddelen voor handelaren analyseren die 24NewsTrade op haar website biedt. Wij zijn van mening dat de middelen en hulp die op de website worden geboden, een punt in het voordeel van de makelaar kunnen zijn.

24NewsTrade-website
24NewsTrade-website

24NewsTrade biedt geen hulp of middelen aan handelaren of belanghebbenden.

Krijg je geld terug - wij helpen je

| Overige informatie over 24NieuwsHandel |

We zullen wat meer informatie voor u achterlaten voor het geval u contact wilt opnemen met het bedrijf of de website zelf wilt bekijken.

Website: 24news.trade

Número de Telefono: +34-91-038-96-84

Email: [e-mail beveiligd] - [e-mail beveiligd]

>>> Beoordeling aan 24NieuwsHandel <<

Eindigend met deze sectie, naar onze mening Geloven wij dat het bedrijf 24NewsTrade betrouwbaar is? Moet u uw geld bij het bedrijf beleggen?

De waarheid is dat we aanbevelen om voorzichtig te zijn, omdat: het een niet-gereguleerde makelaar is, het is gevestigd in onveilige landen (Saint Vincent en de Grenadines), bij het zoeken naar beoordelingen over 24NewsTrade hebben we een groot aantal negatieve opmerkingen van mensen gevonden die zijn opgelicht. We raden aan om voorzichtig te zijn. 

⛔ Let op ⛔ : in november 2020 FCA (Engeland) toegevoegd 24Nieuwshandel op uw lijst van frauduleuze financiële bedrijven, voor handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN EXTREEM VOORZICHTIG VOOR ⛔
➡️ Link naar FCA's november 2020 ⚠️waarschuwing

⛔ Let op ⛔ : in juni 2021 BaFin (Duitsland) toegevoegd 24Nieuwshandel op uw lijst van frauduleuze financiële bedrijven, voor handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN EXTREEM VOORZICHTIG VOOR ⛔
➡️ Link naar BaFin juni 2021 Waarschuwing ⚠️

⛔ Let op ⛔ : in september 2021 FI (Estse toezichthouder) toegevoegd Baumont Solutions uit (eigenaar van 24NewsTrade) op de lijst van frauduleuze financiële bedrijven, wegens handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN EXTREEM VOORZICHTIG VOOR ⛔

➡️ Link naar FI's waarschuwing september 2021 ⚠️

⛔ Let op ⛔ : in september 2021 FMA toegevoegd 24NieuwsHandel op uw lijst van frauduleuze financiële bedrijven, voor handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN EXTREEM VOORZICHTIG VOOR ⛔

➡️ Link naar de FMA-waarschuwing september 2021 ⚠️

⛔ Let op ⛔ : het bedrijf 24NieuwsHandel is verbonden met Global NewsEen bedrijf met een slechte reputatie. WIJ STELLEN EXTREEM VOORZICHTIG VOOR ⛔

We raden altijd aan om alleen samen te werken met goed gereguleerde bedrijven, is het niet beter om de bescherming van een goede toezichthouder te hebben? Is het het risico waard als er veel veiligere opties zijn om te beleggen?

U moet begrijpen dat een van de weinige maatregelen die het geld van de klant echt waarborgen, de regulering van de makelaar is, dat wil zeggen, het is waarschijnlijk het belangrijkste bij elke makelaar; DAT HET EEN GOEDE REGELGEVING HEEFT, LAAT JE NIET VOOR DE Dwaas. Goede regelgeving houdt in dat er een instantie is waar klanten bij misverstanden of problemen terecht kunnen.

Wat is jouw mening? Heeft u met deze makelaar gehandeld? Bent u klant? Vindt u onze mening niet correct? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen, u kunt ook een reactie op onze website achterlaten met uw ervaring als u klant bent van de makelaar.

We laten een stem open zodat handelaren, klanten en gebruikers van de makelaar kunnen stemmen.

[democratie id=”557″]
Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

12 reacties op «24NewsTrade: Beoordeling en opmerkingen»

 1. Wit antwoord

  Opgelicht door 24 nieuwshandel, Hallo, ik ben niet nieuw op deze pagina omdat ik ben opgelicht door een van de genoemde bedrijven, omdat ik onder geen enkele omstandigheid wil dat dit gepeupel straffeloos blijft oplichten, ik wil mensen waarschuwen dat stort in geen geval hard op dit platform, want na het storten van 250 euro en vervolgens 500 als voorschot om de commissie te betalen om een ​​deel van mijn inkomsten te ontvangen, heb ik niet alleen niets ontvangen, maar gisteren toen ik toegang kreeg tot mijn account, ontdekte ik dat al mijn opnames was afgewezen en ze hebben me een saldo van -4,80 euro achtergelaten, waarschuw me alsjeblieft voor deze makelaar en bovenal hoop ik dat ze er klachten over verzamelen, op deze site heb ik niets over hen gevonden, maar op zwendeldocument heb ik getuigenissen gelezen van een paar slachtoffers, vermeld deze makelaar als een frauduleuze makelaar en zo in staat zijn om getuigenissen van slachtoffers van hun methoden te verzamelen

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Blanca, bedankt voor je reactie op 24NewsTrade. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 2. Maria Camenforte Rodriguez antwoord

  Ik wil weten hoe ik contact kan opnemen met Adriana Aguirre, dank je wel

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Maria, bedankt voor je reactie op 24NewsTrade. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 3. Maria antwoord

  Ik wil weten hoe ik contact kan opnemen met Adriana Aguirre, alsjeblieft

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Maria, bedankt voor je reactie op 24NewsTrade. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 4. Jezus antwoord

  Op het platform heb ik € 18.000 verdiend met Meta Trader 4 die ik uiteraard niet kan recupereren, aangezien ik veronderstel dat het geld niet echt is en alle operaties virtueel zijn. Wanneer u hen vertelt dat u uw portefeuille geheel of gedeeltelijk wilt overdragen, vertellen zij u dat u eerst een overboeking met hun commissie moet doen. Uiteraard is er de zwendel, naast de aanvankelijke bijdragen, die u al bent kwijtgeraakt op het moment van betaling.
  Op het moment dat je ze de commissie niet betaalt, blokkeren ze je account en bedreigen ze je met een veelvoud aan telefoontjes op elk moment van de dag. En alsof dat nog niet genoeg is, word je meteen gecontacteerd door een bedrijf dat je "helpt" om je geld te claimen. Het is het tweede deel van de zwendel.
  Ik hoop dat de vertelde ervaring je van dienst zal zijn?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jezus, bedankt voor je reactie op 24NewsTrade. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 5. Maureen Smith antwoord

  Goede dag, ik verloor bijna al mijn levensreddende aan binaire zwendel, ik investeerde 75% van mijn zuurverdiende geld om te investeren met FAKE handelsplatform met de positieve instelling om het vermenigvuldigd te krijgen en te genieten en een beter leven veilig te stellen. Het was vanaf het begin lief en soepel, opnames waren gemakkelijk en consistent totdat het op een punt kwam dat ik opnames begon te weigeren en dat was hoe ik al het geld verloor, ik kon mijn investeringsbedrag niet terugkrijgen om nog maar te zwijgen over de bonussen. Ik nam contact op met verschillende advocaten, maar het was allemaal verspilling van tijd en geld, ze konden geen centimeter helpen. God zo goed voor mijn oude ik en familie, ik ontmoette later een gecertificeerde herstelexpert voor binaire opties die me hielp mijn geld van de makelaars terug te krijgen en ze brachten niet eens een voorschot in rekening voordat ik mijn zaak behandelde en ik ontving het goede nieuws van hen binnen enkele dagen was het eerlijk gezegd de moeite waard om ze 20% te betalen. U kunt contact opnemen met de expert HIER als u zich in dezelfde situatie bevindt als ik, kan ik u verzekeren dat hij u zou kunnen helpen zoals hij mij heeft geholpen, u kunt hem proberen als u het niet erg vindt.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Maureen Smith, bedankt voor je reactie op 24NewsTrade. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 6. Maria antwoord

  Ik ben al opgelicht door twee platforms door 24News TRADE met € 166.000 en nu met investeringsstaat € 11.500 en in het lame platform won ik € 351.000 met Meta Trader 4

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Maria, bedankt voor je reactie op 24NewsTrade. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *